Libnet.ro
UNICEF

13:30

CONGRES PPE LA BUCURESTI. Merkel: Presedintelui Romaniei nu i-a fost niciodata frica sa ...

România Liberă România Liberă,
CONGRES PPE LA BUCURESTI. Merkel: Presedintelui Romaniei nu i-a fost niciodata frica sa ...

Cancelarul german Angela Merkel le-a multumit miercuri, la Congresul PPE, presedintelui Traian Basescu si lui Vasile Blaga ca au permis reuniunea PPE la Bucuresti si a aratat ca acesta este un semnal ca peste tot in Europa democratia are castig de cauza si ca principiile democratiei sunt respectate, potrivit Mediafax. Draga Traian Basescu, draga Vasile Blaga si draga Kelemen Hunor, multumim ca ne-ati permis sa ne reunim astazi la Bucuresti, multumim ca ne-ati primit aici pentru a da un semnal . continuă pe România Liberă

UPDATE - Merkel: Presedintelui Romaniei nu i-a fost niciodata frica sa se gandeasca la viitor. Basescu: Nu dorim o Europa cu mai multe viteze

Congresul PPE de la Bucuresti are toate sansele sa ramana in istorie sub numele de Congres al celei de-a doua Unificari Europene. Pentru noi, Popularii europeni, unificarea deplina a Europei nu e o ambitie.

Angela Merkel: Presedintelui Romaniei nu i-a fost frica sa se gandeasca la viitor

Cancelarul german Angela Merkel a tinut , in cadrul Congresului PPE de la Bucuresti, un discurs in care a subliniat necesitatea ca Europa sa ramana unita, salutand totodata eforturile pe care le-au facut.

CONGRES PPE la Bucuresti. Fiica Iuliei Timosenko a sosit la Congres. ...

Evghenia Timosenko, fiica fostului prim-ministru al Ucrainei Iulia Timosenko, a fost intampinata, miercuri, la Palatul Parlamentului, unde se desfasoara Congresul PPE, de fiica presedintelui Traian Basescu, europarlamentarul PDL Elena Basescu, informeaza Mediafax. Elena Basescu a condus-o pe Evghenia Timosenko spre sala in care se tine Congresul PPE. Inainte de a ajunge in acea sala, fiica Iuliei Timosenko a fost salutata si de catre presedintele PDL, Vasile Blaga. Evghenia Timosenko a .

CONGRES PPE la Bucuresti. Ponta: PDL ar putea discuta cu liderii PPE si despre aderarea ...

Ponta considera ca PDL ar putea discuta la Congresul PPE si despre aderarea Romaniei la Schengen BUCURESTI MEDIAFAX) - Premierul Victor Ponta considera ca adversarii politici de la PDL ar putea discuta si despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen cu prim-ministrii care participa la congresul Partidului Popular European PPE), astfel incat dreptul tarii de accedere la acest spatiu sa fie recunoscut. Cred ca discutiile de astazi ale colegilor, adversarilor nostri politici de la PDL, in .

CONGRES PPE la Bucuresti. Martens: Realizarea Romaniei de a avea un loc in UE nu trebuie ...

Presedintele PPE, Wilfried Martens, a declarat ca Romania si-a gasit locul in Europa datorita eforturilor cetatenilor romani, oamenilor politici si institutiilor, iar aceasta realizare nu trebuie periclitata de niciun actor politic prin atacuri la adresa valorilor europene, institutiilor democratice, relateaza Mediafax. Sunt foarte fericit ca suntem aici pentru a apara valorile pe care le sustinem: libertatea, democratia, statul de drept, responsabilitatea si solidaritatea. PPE nu va tolera .

LIVE TEXT. CONGRESUL PPE, LA BUCURESTI: Merkel, Barroso si Reding, in Romania - Congres cu ...

Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, cele mai importante momente si declaratii de la congresul PPE. 12:00 - O femeie din staff-ul tehnic al PPE a lesinat, miercuri, in timpul lucrarilor Congresului Popularilor Europeni de la Bucuresti, transmite Realitatea TV. _ _ _ _ 11:58 - Cancelarul german Angela Merkel este asteptata sa ajunga la Congresul PPE de la Bucuresti in cursul dupa-amiezii de miercuri. _ _ _ _ 11:18 - Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a comentat protestul lui .

CONGRES PPE la Bucuresti. Elena Udrea: Domnului Ponta i-ar fi placut ca Traian Basescu sa ...

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a declarat, miercuri, ca premierului Victor Ponta i-ar fi placut ca presedintele Traian Basescu sa nu se intalneasca cu liderii europeni Angela Merkel si Manuel Durao Barroso. Eu cred ca este lamurit acest aspect. Nici nu cred ca acesta a fost sensul, ca s-ar incalca Constitutia si ar fi motiv de suspendare. Domnul Ponta a si recunosc ca l-a luat gura pe dinainte. I-ar fi placut domnului Ponta ca Traian Basescu sa nu fie langa Angela Merkel, langa .

CONGRES PPE la Bucuresti. Ungureanu: Prezenta presedintelui la congres este legitima ...

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu declara ca prezenta presedintelui Basescu la Congresul PPE este legitima constitutional, aratand ca, daca congresul socialistilor europeni s-ar fi tinut la Bucuresti si seful statului ar fi fost invitat sa tina un cuvant de bun venit, ar fi facut aceasta, potrivit Mediafax. Ungureanu a fost intrebat daca prezenta lui Traian Basescu la Congresul PPE, care se desfasoara la Bucuresti, ar fi un motiv de suspendare a sefului statului. Nu. Catusi de putin.

CONGRES PPE la Bucuresti. Anca Boagiu: Promovam o Europa competitiva. ...

Vicepresedinte PDL, Anca Boagiu, a declarat, miercuri, la Parlament, pentru Realitatea TV, ca in cadrul Congresului PPE va fi promovata ideea de Europa competitiva. Ea a facut referire la tratatul fiscal european. Nu poti sa separi statele nou intrare in UE, n. red. ) de cele vechi intrate. Cancelarul german Angela Merkel a avut aceasta idee a separarii si dupa discutii cu aceasta s-a stabilit ca toate statele care vor sa semneze pactul tratatul fiscal) sa il semneze chiar daca nu .

CONGRES PPE LA Bucuresti. Lopez: Ne-am intalnit aici, spre deosebire de altii, carora le-a ...

Secretarul general al PPE, Antonio Lopez, le-a multumit, miercuri seara, la Congresul PPE, presedintelui PDL, Vasile Blaga, si presedintelui Traian Basescu, pentru primirea facuta la Bucuresti, spre deosebire de altii, carora le-a fost rusine sa se intalneasca aici si au facut-o la Bruxelles, potrivit Mediafax. Secretarul general al PPE a adresat primele fraze din discursul sau, cele de multumire, in limba romana. Lopez a mentionat ca Popularii europeni au fost bine primiti si s-au reunit .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )