Libnet.ro
UNICEF

23:45

Angela Merkel: Presedintelui Romaniei nu i-a fost frica sa se gandeasca la viitor

B1 B1,
Angela Merkel: Presedintelui Romaniei nu i-a fost frica sa se gandeasca la viitor

Cancelarul german Angela Merkel a tinut , in cadrul Congresului PPE de la Bucuresti, un discurs in care a subliniat necesitatea ca Europa sa ramana unita, salutand totodata eforturile pe care le-au facut. continuă pe B1

CONGRES PPE LA BUCURESTI. Merkel: Presedintelui Romaniei nu i-a fost niciodata frica sa ...

Cancelarul german Angela Merkel le-a multumit miercuri, la Congresul PPE, presedintelui Traian Basescu si lui Vasile Blaga ca au permis reuniunea PPE la Bucuresti si a aratat ca acesta este un semnal ca peste tot in Europa democratia are castig de cauza si ca principiile democratiei sunt respectate, potrivit Mediafax. Draga Traian Basescu, draga Vasile Blaga si draga Kelemen Hunor, multumim ca ne-ati permis sa ne reunim astazi la Bucuresti, multumim ca ne-ati primit aici pentru a da un semnal .

UPDATE - Merkel: Presedintelui Romaniei nu i-a fost niciodata frica sa se gandeasca la viitor. Basescu: Nu dorim o Europa cu mai multe viteze

Congresul PPE de la Bucuresti are toate sansele sa ramana in istorie sub numele de Congres al celei de-a doua Unificari Europene. Pentru noi, Popularii europeni, unificarea deplina a Europei nu e o ambitie.

Merkel: Presedintelui Romaniei nu i-a fost niciodata frica sa se gandeasca la viitor

Cancelarul german Angela Merkel le-a multumit miercuri, la Congresul PPE, presedintelui Traian Basescu si lui Vasile Blaga ca au permis reuniunea PPE la Bucuresti si a aratat ca acesta este un semnal ca peste tot in Europa democratia are castig de cauza si ca principiile democratiei sunt respectate.

Angela Merkel a ajuns la Palatul Parlamentului: Cancelarul german are o intalnire bilaterala cu Traian Basescu

UPDATE 17:38 Cancelarul german are, in aceste momente, o intalnire bilaterala cu presedintele Romaniei. 25: Angela Merkel a ajuns la Palatul Parlamentului, unde a fost intampinata de liderii PDL si.

Angela Merkel a ajuns in Romania: Cancelarul german va merge la Palatul Parlamentului

Cancelarul german, Angela Merkel, a aterizat la Bucuresti, in jurul orei 16:45. Aceasta se va deplasa la Parlamentul Romaniei, acolo unde se desfasoara Congresul PPE. Discursurile cancelarului Germaniei, Angela.

Care a fost subiectul intrevederii lui Traian Basescu cu Angela Merkel dupa Congres

Presedintele Traian Basescu i-a multumit cancelarului Angela Merkel pentru angajamentul in favoarea valorilor europene si standardele democratice din perioada crizei politice din Romania, el cerandu-i si sprijin.

Angela Merkel a ajuns la Palatul Parlamentului: Cancelarul german ar urma sa aiba o intalnire bilaterala cu Traian Basescu

25: Angela Merkel a ajuns la Palatul Parlamentului, unde a fost intampinata de liderii PDL si UDMR, Vasile Blaga si Kelemen Hunor. Conform unor surse, Angela Merkel ar urma sa aiba o intalnire.

LIVE TEXT Angela Merkel vorbeste la Bucuresti: Va multumesc pentru ospitalitate, pentru ca ne-ati primi aici pentru a arata ca peste tot in Europa democratia are castig de cauza

Cancelarul german Angela Merkel si-a inceput discursul de la Congresul PPE din Bucuresti la ora 19. 45, exact in moment in care pe Stadionul National isi incepea discursul Crin Antonescu. Urmareste LIVE TEXT declaratiile lui Angela Merkel.

Angela Merkel si Traian Basescu vor avea o intalnire intre patru ochi. Care va fi subiectul intrevederii?

Cancelarul german Angela Merkel va avea o intrevedere cu presedintele Traian Basescu, in marja Congresului PPE de la Palatul Parlamentului, au confirmat surse oficiale, scrie Mediafax.

Angela Merkel a ajuns la Palatul Parlamentului: Cancelarul german a avut o intalnire bilaterala cu Traian Basescu

UPDATE 17:54Presedintele Traian Basescu si cancelarul german Angela Merkel au avut, miercuri, Palatul Parlamentului, unde se desfasoara Congresul PPE, o intrevedere de aproximativ 10 minute.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )