Libnet.ro
UNICEF

06:45

Congres PSD. Liviu Dragnea: Viorica Dancila m-a informat ca a luat decizia sa candideze. Eu o sustin fara niciun fel de ezitare

Antena3 Antena3,
Congres PSD. Liviu Dragnea: Viorica Dancila m-a informat ca a luat decizia sa candideze. Eu o sustin fara niciun fel de ezitare

Liviu Dragnea a afirmat ca a discutat la telefon cu Viorica Dancila care i-a spus ca mai multi colegi din tara au insistat sa candideze pentru functia de presedinte executiv. M-a informat ca a luat aceasta. continuă pe Antena3

Congres PSD. Banicioiu: Eu, Viorica Dancila si Ecaterina Andronescu candidam pentru functia de presedinte executiv

Deputatul Nicolae Banicioiu a declarat, joi, ca pentru functia de presedinte executiv al PSD si-au depus candidaturile trei persoane: el, Viorica Dancila si Ecaterina Andronescu.

Dragnea: Viorica Dancila m-a sunat sa ma anunte de candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD. O voi vota fara nicio ezitare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca a fost sunat de premierul Viorica Dancila pentru a-l informa ca va candida pentru functia de presedinte executiv al PSD. Acesta a precizat ca i-a urat succes si ca o va vota fara nicio ezitare.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat obiectivul principal al Congresului partidului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca obiectivul principal al Congresului partidului este adoptarea unui document care sa cuprinda si un plan de dezvoltare pe termen lung a Romaniei. Am avut.

Cum s-a transat lupta pentru putere in PSD. Liviu Dragnea: Vom alege presedintele executiv la Congres

UPDATE - Vor exista alegeri pentru vicepresedinti, cate doi pentru fiecare regiune. Vom alege presedintele executiv la Congres, a declarat Liviu Dragnea, luni, la finalul sedintei Comitetului Executiv.

PSD Bucuresti o sustine pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte executiv. Firea si Negoita, propusi pentru functiile de vicepresedinte

PSD Bucuresti a anuntat, miercuri seara, ca a votat in cadrul Biroului Permanent al organizatiei sustinerea Vioricai Dancila pentru functia de presedinte. Pentru functiile de vicepresedinti ai regiunii Bucuresti-Ilfov sunt propusi Gabriela Firea si Robert Negoita.

Dragnea: Nu stiu daca Viorica Dancila si-a depus candidatura. O sustin si o voi vota fara ezitare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, joi, ca nu stie daca premierul Viorica Dancila si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al partidului, dar o va sustine fara ezitare.

Liviu Dragnea, anunt despre viitorul Guvernului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca o prima evaluare a activitatii ministrilor din Guvernul Dancila va avea loc dupa Congresul din 10 martie, in cadrul coalitiei de guvernare. Am.

Reprezentantii PSD Arad o sustin pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte executiv

Cei 47 de delegati care ii vor reprezenta pe social-democratii aradeni la congresul PSD de sambata au delarat ca o vor sustine pe Viorica Dancila in alegerile pentru ocuparea functiei de presedinte executiv al partidului, a declarat deputatul Dorel Caprar, presedinte PSD Arad, relateaza Agerpress.

CExN decisv la PSD. Alegeri pentru toate functiile, mai putin cea a lui Liviu Dragnea. Ce spune Liviu Dragnea despre ministrul Toader

In cadrul congresului PSD din data de 10 martie, social-democratii vor vota pentru functiile de presedinte executiv, secretar general si vicepresedinte, a anuntat liderul PSD LIviu Dragnea, dupa sedinta CEx, scrie Digi24 . Later edit: Dragnea isi.

PSD respinge audierea lui Liviu Dragnea in Comisia SRI

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, ramane fara sansa de a explica prezenta la chermezele Serviciului Roman de Informatii. Dragnea nu va fi audiat in Comisia de control al SRI, asa cum sustinea ca iti.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )