Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dragnea: Nu stiu daca Viorica Dancila si-a depus candidatura. O sustin si o voi vota fara ezitare

Hotnews Hotnews,
 Dragnea: Nu stiu daca Viorica Dancila si-a depus candidatura. O sustin si o voi vota fara ezitare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, joi, ca nu stie daca premierul Viorica Dancila si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al partidului, dar o va sustine fara ezitare. continuă pe Hotnews

Dragnea: Viorica Dancila m-a sunat sa ma anunte de candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD. O voi vota fara nicio ezitare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca a fost sunat de premierul Viorica Dancila pentru a-l informa ca va candida pentru functia de presedinte executiv al PSD. Acesta a precizat ca i-a urat succes si ca o va vota fara nicio ezitare.

Congres PSD: Ecaterina Andronescu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv

Senatoarea Ecaterina Andronescu si-a depus joi candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD la Congresul care va avea loc sambata, potrivit televiziunilor de stiri, desi aceasta a declarat jurnalistilor, la sediul PSD, ca nu ar fi trebuit sa fie organizate alegeri la acest Congres. Din informatiile noastre, Andronescu si-a depus dosarul de candidatura fara sustinerea organizatiei sale, PSD Bucuresti, care de altfel o sustine pe Viorica Dancila pentru aceasta functie.

Viorica Dancila tinteste functia numarul doi in PSD

Viorica Dancila vrea sa fie numarul doi in PSD. Premierul si-a anuntat candidatura pentru postul de presedinte executiv al PSD, la Congresul din 10 martie, scrie stiripesurse. ro. Vezi AICI lista completa a.

Congres PSD. Viorica Dancila vrea sa fie mana dreapta a lui Dragnea. Lista completa cu candidatii

Peste 4. 000 de social-democrati sunt asteptati sambata la Congresul extraordinar al PSD pentru a-si alege noua conducere, adica presedintele executiv, secretarul general si cei 16 vicepresedinti. Pe ultima suta de metri, prim-ministrul Viorica Dancila foto) a intrat in cursa pentru functia de presedinte executiv, adica pentru a fi numarul doi in partid si mana dreapta a lui Liviu Dragnea.

Congres PSD. Liviu Dragnea: Viorica Dancila m-a informat ca a luat decizia sa candideze. Eu o sustin fara niciun fel de ezitare

Liviu Dragnea a afirmat ca a discutat la telefon cu Viorica Dancila care i-a spus ca mai multi colegi din tara au insistat sa candideze pentru functia de presedinte executiv. M-a informat ca a luat aceasta.

Congres PSD. Banicioiu: Eu, Viorica Dancila si Ecaterina Andronescu candidam pentru functia de presedinte executiv

Deputatul Nicolae Banicioiu a declarat, joi, ca pentru functia de presedinte executiv al PSD si-au depus candidaturile trei persoane: el, Viorica Dancila si Ecaterina Andronescu.

Eurodeputata Ana Gomes, replica pentru premierul roman: In sfarsit Viorica Dancila spune ceva / Cat a fost in PE nu am auzit-o sa vorbeasca despre ceva

Eurodeputata socialista Ana Gomes, e care Viorica Dancila a acuzat-o, dupa ce Gomes a criticat PSD, ca are legaturi cu George Soros si ca propria tara a vrut sa-i ridice imunitatea, i-a dat cateva replici dure premierului roman. Intr-un interviu acordat Digi24, Ana Gomes declara ca Viorica Dancila este premierul de paie al lui Liviu Dragnea.

Eurodeputata Ana Gomes, dupa criticile pe care i le-a adus Viorica Dancila: in sfarsit zice ceva! in anii in care a fost in Parlamentul European nu am auzit-o

Eurodeputata socialista Ana Gomes, pe care Viorica Dancila a acuzat-o, dupa numeroase critici la adresa PSD, ca are legaturi cu George Soros si ca propria tara a vrut sa-i ridice imunitatea, afirma, intr-un interviu acordat Digi24, ca Viorica Dancila este premierul de paie al lui Liviu Dragnea. Ea mai spune ca se bucura ca prim-ministrul Dancila in sfarsit zice ceva.

Ce crede Mihaela Radulescu despre Viorica Dancila si miscarea metoo

Mihaela Radulescu si-a spus parerea despre prima femeie prim-ministru al Romaniei, Viorica Dancila, despre posibilitatea sa avem o femeie ca presedinte al tarii, dar si despre miscarea feminista metoo. Iata ce a declarat! .

Congres PSD: Organizatia PSD Bucuresti-Ilfov, condusa de Gabriela Firea, o sustine pe Viorica Dancila in functia de presedinte executiv/ Dancila declarase ca nu va candida pentru o functie la Congres

Organizatia regionalaPSD Bucuresti-Ilfov, condusa de Primarul General Gabriela Firea, a votat luni seara, in cadrul Biroului Permanent comun al organizatiei,sa o sustina pe premierul Viorica Dancila pentru functia de presedinte executiv al formatiunii, la congresul de sambata, functie ocupata in prezent de Niculae Badalau si pentru care doar deputatul Nicolae Banicioiu si-a anuntat in mod clar intentia de a candida. Decizia a fost luata in contextul in care si senatoarea Ecaterina Andronescu, membra in aceasta filiala a PSD, in prezent vicepresedinte PSD, ar intentiona sa candideze pentru aceasta functie, si ar avea teoretic nevoie de sustinerea organizatiei sale pentru a o face.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2142 seconds )