Libnet.ro
UNICEF

09:45

Congres USR pentru desemnarea candidatului la prezidentiale - LIVE VIDEO

Antena3 Antena3,
Congres USR pentru desemnarea candidatului la prezidentiale - LIVE VIDEO

Uniunea Salvati Romania isi va desemna sambata, in cadrul Congresului partidului, candidatul la alegerile prezidentiale, pe ordinea de zi regasindu-se si modificarea Statutului formatiunii, astfel incat. continuă pe Antena3

Congres USR pentru alegerea candidatului la prezidentiale - astazi

ACTUALIZARE Dumitru Stanca, USR: Profilul meu corespunde asteptarilor romanilor ---- * ACTUALIZARE Dacian Ciolos: Intentia este ca USR-PLUS sa mearga in tandem cu candidati pentru functiile de presedinte si prim-ministru ---- * ACTUALIZARE Dragos Dinulescu, USR: Daca ma votati, ma votati pentru ca reprezint altceva decat cutuma ---- * ACTUALIZARE Barna, la Congresul USR: Va cer sa aveti incredere ca va pot reprezena cu succes in calitate de candidat la presedintie ---- Aproximativ 500 de delegati din Bucuresti si din tara s-au reunit, astazi, in cadrul celui de-al patrulea Congres al Uniunii Salvati Romania, la Teatrul National Bucuresti.

Congres USR. Partidul stabileste candidatul la prezidentiale. Dan Barna, favorit. PLUS, sedinta paralela

Congresul USR va alege sambata candidatul partidului la alegerile prezidentiale. Favorit pleaca actualul lider USR , Dan Barna. in competitie s-a inscris si senatorul Mihai Gotiu. De asemenea, Congresul USR va valida modificarile la statut, cea mai importanta fiind alegerea presedintelui partidului de catre toti membrii formatiunii, nu doar prin votul delegatilor. Si PLUS are progrmata sambata o sedinta.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ONLINE STREAM LIVE VIDEO. Comentariu grosolan al lui Ilie Nastase

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ONLINE STREAM LIVE VIDEO Ilie Nastase este convins ca Simona Halep va ridica trofeul deasupra capului. SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ONLINE STREAM LIVE VIDEO Cred ca Simona nu va.

CONGRES USR: Dan Barna - desemnat candidatul USR pentru alegerile prezidentiale

ACTUALIZARE Cei peste 500 de delegati la Congresul USR l-au validat, astazi, pe presedintele formatiunii, Dan Barna, drept candidat pentru alegerile prezidentiale din toamna acestui an. ---- * ACTUALIZARE Dumitru Stanca, USR: Profilul meu corespunde asteptarilor romanilor ---- * ACTUALIZARE Dacian Ciolos: Intentia este ca USR-PLUS sa mearga in tandem cu candidati pentru functiile de presedinte si prim-ministru ---- * ACTUALIZARE Dragos Dinulescu, USR: Daca ma votati, ma votati pentru ca reprezint altceva decat cutuma ---- * ACTUALIZARE Barna, la Congresul USR: Va cer sa aveti incredere ca va pot reprezena cu succes in calitate de candidat la presedintie ---- Aproximativ 500 de delegati din Bucuresti si din tara s-au reunit, astazi, in cadrul celui de-al patrulea Congres al Uniunii Salvati Romania, la Teatrul National Bucuresti.

Dan Barna, candidatul USR pentru alegerile prezidentiale

Uniunea Salvati Romania si-a desemnat sambata, in cadrul Congresului partidului, candidatul la alegerile prezidentiale. Dan Barna a obtinut cele mai multe voturi, asa cum era de asteptat. Au fost 492 .

Live Stream Online FCSB Milsami Orhei Live Video pe PRO TV Europa League

FCSB Milsami Orhei se joaca joi, 11 iulie 2019, in turul 1 preliminar al Europa League. Partida va fi transmisa in direct de postul de televiziune PRO TV, de la ora 21:30, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate .

Live Stream Online Sabail FK CSU Craiova Live Video pe Digi Sport Europa League

Sabail FK CSU Craiova se joaca joi, 11 iulie 2019, in turul 1 preliminar al Europa League. Partida va fi transmisa in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1 si Look Plus, de la ora 19:00, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )