Libnet.ro
UNICEF

00:07

Live Stream Online FCSB Milsami Orhei Live Video pe PRO TV Europa League

Playtech Playtech,
Live Stream Online FCSB Milsami Orhei Live Video pe PRO TV Europa League

FCSB Milsami Orhei se joaca joi, 11 iulie 2019, in turul 1 preliminar al Europa League. Partida va fi transmisa in direct de postul de televiziune PRO TV, de la ora 21:30, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate . continuă pe Playtech

Live Stream Online Sabail FK CSU Craiova Live Video pe Digi Sport Europa League

Sabail FK CSU Craiova se joaca joi, 11 iulie 2019, in turul 1 preliminar al Europa League. Partida va fi transmisa in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1 si Look Plus, de la ora 19:00, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent .

FCSB - Milsami Orhei LIVE. incepe drumul european al FCSB

FCSB - Milsami Orhei LIVE. FCSBincepe sezonul cu meciul cuMilsami Orhei, din primul tur preliminar alEuropa League. Partida se va disputa azi, de la ora 21:30, si poate fi urmarit in format.

Live Stream Online Simona Halep Cori Gauff Live Video pe Eurosport Wimbledon 2019

Simona Halep Cori Gauff se joaca luni, 8 iulie 2019, in optimile de finala de la Wimbledon. Partida este programata pentru ora 16:30, pe terenul 1 si va fi transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent .

Asa am trait FCSB - Milsami Orhei in Europa League. Filip eliminat, Man accidentat!

FCSB a debutat in noul sezon european contra moldovenilor de la Milsami Orhei, joi seara, de la 21:30, in primul tur preliminar din Europa League.

Europa League: FCSB vs Milsami Orhei 2-0 Dubla lui Florin Tanase

La primul meci oficial cu Bogdan Andone pe banca tehnica, FCSB s-a impus cu 2-0 in fata celor de la Milsami Orhei Moldova), in primul tur preliminar al Europa League. Ambele goluri ale ros-albastrilor au fost marcate de Florin Tanase 12, 56). FCSB a evoluat in inferioritate numerica din minutul 72, dupa ce Filip a incasat doua galbene in decurs de opt minute, dar tabela a ramas neschimbata pana la finalul partidei.

Simona Halep a zdrobit-o pe Elina Svitolina, in semifinala de la Wimbledon. Cat a fost scorul final

Live Stream Online Simona Halep Elina Svitolina. Joi, 11 iulie, se disputa prima semifinala de la Wimbledon, intre romanca noastra si ucraineanca Svitolina. Aceasta este o adversara redutabila pentru romanca, avand in vedere rezultatele meciurilor anterioare, dar e posibil ca Halep sa aiba un avantaj, de aceasta data. Vom incepe LIVE textul de la .

Simona Halep, victorie de poveste, in sferturi, la Wimbledon! A trecut prin Iad cu Zhang, dar finalul a propulsat-o in varf

Live Stream Online Simona Halep Shuai Zhang. Urmareste meciul dintre jucatoarea noastra si chinezoaica, la turneul Wimbledon 2019. Partida va fi difuzata pe Eurosport, incepand cu ora 15:00. Este meciul din sferturile de finala, iar daca va castiga, Halep se va califica in semifinale, unde o asteapta, insa, alte provocari. Deocamdata, chinezoaica e cea .

FCSB o bate pe Milsami Orhei prin dubla lui Tanase

Echipa FCSB a castigat fara emotii mansa tur a dublei cu Milsami Orhei din primul tur prelimianr al Europa League, scor 2-0 1-0).

Totul despre FCSB Milasami Orhei din Europa League

Vicecampioana FCSB are prima sansa in dubla cu Milsami Orhei din Republica Moldova in primul tur preliminar din Europa League.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )