Libnet.ro
UNICEF

23:45

Congresul va cere acces si la discutiile lui Donald Trump cu Vladimir Putin.Avertizorul de securitate, inclus in programul de protectie federala

Adevărul Adevărul,
Congresul va cere acces si la discutiile lui Donald Trump cu Vladimir Putin.Avertizorul de securitate, inclus in programul de protectie federala

Presedintele Comitetului pentru serviciile de informatii al Camerei Reprezentantilor, democratul Adam Schiff, a declarat ca va cere Casei Albe si transcrierea altor convorbiri telefonice ale lui Trump cu liderii straini, inclusiv cu presedintele rus Vladimir Putin, pentru a se vedea daca si in aceste conversatii presedintele nu submina securitatea intr-un mod in care credea ca ii va ajuta campania electorala. continuă pe Adevărul

Oficial: Congresul doreste sa aiba acces la discutiile lui Donald Trump cu Vladimir Putin

Presedintele Comisiei pentru Informatii din Camera Reprezentantilor, democratul Adam Schiff, a declarat ca membrii Congresului Statelor Unite sunt hotarati sa obtina acces la conversatiile dintre presedintele tarii, Donald Trump si omologul sau rus, Vladimir Putin, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

Kremlinul spera ca discutiile dintre Vladimir Putin si Donald Trump vor ramane confidentiale. Dmitry Peskov: Publicarea discutiei cu Zelenski, in afara cutumelor diplomatice

Kremlinul a afirmat, vineri, ca spera ca Washingtonul sa nu publice detalii din convorbirile purtate de Vladimir Putin, presedintele Rusiei, cu omologul sau din SUA, Donald Trump, relateaza Reuters. Dmitry.

Ucraina-gate ia amploare: Congresul cere documente de la Departamentul de Stat

Secretarul de Stat american Mike Pompeo a primit vineri o citatie din partea presedintilor a trei comisii din Camera Reprezentantilor, peentru ca nu le-a pus la dispozitie documente legate de Ucraina, in cadrul anchetei pentru destituirea presedintelui Donald Trump, transmite CNN.

Rusia: Serghei Lavrov a cerut SUA sa nu dea publicitatii convorbirile dintre Vladimir Putin si Donald Trump

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, a cerut vineri SUA sa nu dea publicitatii stenogramele convorbirilor telefonice dintre Donald Trump si Vladimir Putin dupa publicarea unei discutii controversate a presedintelui american cu omologul sau.

Robert de Niro l-a atacat in direct la televizor pe Donald Trump: Cred ca e nebun, se poarta ca un gangster

Celebrul actor american Robert de Niro l-a atacat dur pe presedintele american Donald Trump. intr-un interviu acordat CNN, de Niro a spus despre Trump ca este nebun si ca trebuie indepartat de la Casa Alba.

Donald Trump, despre scandalul ucrainean: Cea mai mare inselatorie din istoria politicii americane

Donald Trump a calificat sambata scandalul ucrainean drept cea mai mare inselatorie din istorie, relateaza dpa si AFP. Ceea ce se intampla acum este cea mai mare inselatorie din istoria politicii americane, a afirmat Donald Trump intr-un.

Cum planuieste Donald Trump sa scape de destituire

Presedintele american Donald Trump vrea sa-l intalneasca pe asa-zisul avertizor de integritate care .

Robert De Niro, noi jigniri dure la adresa lui Donald Trump: E un golan. Nu are principii, nici morala VIDEO

Actorul Robert De Niro 76 de ani) si-a aratat inca o data dispretul pe care il are pentru presedintele Statelor Unite ale Americii Donald Trump 73 de ani) si i-a adresat noi jigniri acestuia.

Donald Trump isi strange trupele in vederea bataliei pentru destituire: Suntem in razboi

Amenintat de o procedura de destituire, Donald Trump a lansat un contra-atac feroce, bazandu-se pe aliatii sai republicani, presa care il sustine si pe faimosul sau cont de Twitter, cu speranta de a deplasa atentia asupra rivalului sau Joe Biden, scrie AFP.

Iranul il va captura pe Donald Trump si il va judeca. Avertismentul dur al unui oficial de la Teheran

Iranul il va captura si il va judeca pe presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a avertizat Mohsen Rezaei, unul dintre consilierii ayatollahului Ali Khamenei, liderul suprem al Iranului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )