Libnet.ro
UNICEF

21:30

Congresul SUA va certifica astazi victoria lui Joe Biden

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Congresul SUA va certifica astazi victoria lui Joe Biden

Congresul SUA se reuneste, miercuri, pentru a confirma victoria lui Joe Biden in alegerile prezidentiale, in timp ce suporterii lui Donald Trump protesteaza la Washington, transmite BBC, citat de g4media. continuă pe Ziarul Bursa

SUA: Un grup de senatori republicani va refuza sa certifice victoria lui Joe Biden

Unsprezece alesi republicani in senatul american au anuntat ca se vor opune certificarii de catre Congres a rezultatului alegerilor prezidentiale, o ultima tentativa de contestare a victoriei lui Joe Biden, relateaza AFP, citat de News.

Scandal de proportii in SUA: Donald Trump, inregistrat in timp ce ii cerea unui oficial din Georgia sa ii gaseasca voturi pentru a anula victoria lui Joe Biden din alegerile prezidentiale (VIDEO)

Finalul mandatului lui Donald Trump la Casa Alba este marcat de un scandal de proportii. Asta dupa ce jurnalistii de la The Washington Post au publicat o inregistrare in care presedintele in exercitiu al SUA.

LIVE VIDEO America in tensiune. Congresul valideaza victoria presedintelui ales Joe Biden, sub presiunea sustinatorilor lui Trump FOTO

Camera Reprezentantilor si Senatul se reunesc, miercurii, pentru a certifica rezulatelele alegerilor prezidentiale din 3 noiembrie, castigate de democratul Joe Biden, procedura care este de obicei o simpla formalitate. insa Donald Trump inca nu si-a recunoscut infrangerea, iar mai multi congresamani republicani vor contesta rezultatele in mai multe state in care considera ca au existat fraude.

SUA: George W. Bush va asista la depunerea juramantului de catre Joe Biden

Fostul presedinte republican al SUA George W. Bush va asista pe 20 ianuarie la depunerea juramantului de catre Joe Biden, a anuntat ieri purtatorul sau de cuvant, Freddy Ford, conform AFP.

Joe Biden: ii cer lui Trump sa apere Constitutia. Democratia noastra este sub asediu

Presedintele ales al SUA, Joe Biden a solicitat manifestantilor sa se retraga si sa lase democratia sa lucreze. Mai mult, Biden i-a cerut lui Donald Trump sa apere Constitutia, care in acest moment este sub asediu subliniind ca tot ce are mai sfant acum America trebuie protejat.

Joe Biden, despre violentele izbucnite in Washinghton: Democratia este sub asalt, nu am mai vazut asa ceva in vremurile moderne il cer presedintelui Trump sa apere constitutia si sa solicite incetarea acestui asediu

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, a reactionat in urma violentelor care au izbucnitin Washinghton DC, dupa ce mai multi sustinatori ai lui Donald Trump au fortat intrarea in cladirea.

Unde se retrage Donald Trump dupa ce ii preda stafeta lui Joe Biden

A mai ramas foarte putin pana la momentul in care Joe Biden se va instala la Casa Alba. Dar unde se vor retrage Donald Trump, Melania si fiul lor, Barron, dupa predarea stafetei? .

Mike Pence nu se opune validarii victoriei lui Joe Biden

Vicepresedintele american Mike Pence a afirmat ca nu se va opune validarii victoriei lui Joe Biden in alegerile prezidentiale, motivandu-si decizia de constrangerile din Constitutie, relateaza AFP.

Parada virtuala la nivel national cu ocazia ceremoniei de investire a presedintelui american Joe Biden

Pe 20 ianuarie Joe Biden va deveni oficial cel de-al 46-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii. Cu ocazia ceremoniei de investire, organizatorii evenimentului au anuntat o parada virtuala in toata America, in contextul pandemiei de coronavirus, informeaza AP.

Trump il critica dur pe un senator republican care se opune contestarii victoriei lui Joe Biden

Presedintele in functie al SUA, Donald Trump, l-a criticat vehement, luni, pe senatorul republican Tom Cotton, care a afirmat ca nu va sustine eforturile unor colegi din Congres de contestare a validarii rezultatului scrutinului prezidential, castigat de Joseph Biden, conform publicatiei The Hill.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )