Libnet.ro
UNICEF

16:15

Scandal de proportii in SUA: Donald Trump, inregistrat in timp ce ii cerea unui oficial din Georgia sa ii gaseasca voturi pentru a anula victoria lui Joe Biden din alegerile prezidentiale (VIDEO)

B1 B1,
Scandal de proportii in SUA: Donald Trump, inregistrat in timp ce ii cerea unui oficial din Georgia sa ii gaseasca voturi pentru a anula victoria lui Joe Biden din alegerile prezidentiale (VIDEO)

Finalul mandatului lui Donald Trump la Casa Alba este marcat de un scandal de proportii. Asta dupa ce jurnalistii de la The Washington Post au publicat o inregistrare in care presedintele in exercitiu al SUA. continuă pe B1

Donald Trump sustine ca numarul deceselor provocate de COVID-19 in SUA a fost exagerat: Cum au reactionat expertii americani din domeniul sanatatii

Presedintele in exercitiu al SUA, Donald Trump sustine ca numarul deceselor asociate COVID-19 de pe teritoriul american a fost exagerat . ) din cauza metodei ridicole de determinare. Comentariul publicat pe.

DONALD TRUMP: Trebuie sa fim tinuti minte pentru ce a fost facut

Presedintele american Donald Trump a vorbit, in mesajul de anul nou, despre realizarile din timpul mandatului sau, pe care le-a numit victorii istorice, in timp ce presedintele ales Joe Biden si-a exprimat increderea ca America va invinge criza sanitara, transmite News. ro.

Donald Trump, mesaj bizar de Anul Nou. Ce a putut dezvalui despre covid-19 inainte de miezul noptii

Ce mesaj le-a transmis Donald Trump celor care l-au sustinut in primul sau mandat? Ce a putut sa dezvaluie fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii despre COVID-19 inainte de miezul noptii? Ce a dezvaluit Donald Trump despre COVID-19 inainte de Anul Nou? Donald Trump vine aduce un nou val de controverse! in mesajul de .

Donald Trump a anuntat ca va participa la protestele care vor avea loc la Washington pe 6 ianuarie

Presedintele american Donald Trump a anuntat, duminica, ca va participa la protestele cate vor avea loc la Washington, pe 6 ianuarie, in ziua in care Congresul se va reuni pentru a certifica voturile din Colegiul Electoral si a declara victoria in alegeri a presedintelui ales Joe Biden.

Donald Trump a anuntat ca va participa la protestele care vor avea loc la Washington din ziua in care Congresul ar trebui sa certifice victoria lui Biden

Presedintele american Donald Trump a anuntat, duminica, ca va participa la protestele care vor avea loc la Washington, pe 6 ianuarie, in ziua in care Congresul se va reuni pentru a certifica voturile din Colegiul Electoral si a declara victoria in alegeri a presedintelui ales Joe Biden, transmite Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2242 seconds )