Libnet.ro
UNICEF

01:05

Conpet a incheiat un contract de 309 milioane lei cu OMV Petrom

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Conpet a incheiat un contract de 309 milioane lei cu OMV Petrom

Conpet Ploiesti a incheiat, ieri, un contract pentru transportul titeiului cu OMV Petrom, in suma de 308,746 milioane lei, conform unui raport remis, joi, Bursei de Valori Bucuresti, redat Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Conpet, contract de aproape 309 milioane lei cu OMV Petrom

Conpet Ploiesti a incheiat astazi un contract pentru transportul titeiului cu OMV Petrom, in suma de 308,746 milioane lei, conform unui raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti.

Piata de imbracaminte pentru copii, profitabila: vanzari de 44 milioane lei pentru SMYK si un nou magazin, in Baia Mare

Dupa ce in 2018 a inregistrat vanzari de 44 milioane lei, cu 30% mai mari decat in anul anterior, retailerul polonez SMYK All for Kids deschide pe 1 martie un nou magazin, la Baia Mare, ajungand astfel la o retea de 14 magazine in Romania. Pentru anul.

Doi soti si-au facut un business in curte si au o cifra de afaceri de peste 1,3 milioane de lei: Nu ne-a placut sa ne plangem ca e greu, ca nu se poate

Doi soti din Saveni, judetul Botosani, au reusit sa puna pe picioare o fabricuta de branzeturi in curtea casei, cu imprumuturi si economii. Dupa 14 ani au ajuns la o cifra de afaceri de 1,3 milioane lei.

Valoarea actiunilor unei institutii de stat, diminuata cu peste 19 milioane de lei. Expert contabil, arestat in lipsa

Procurorii DNA anunta ca au cerut si obtinut arestarea in lipsa a Antonetei Mira, expert contabil, dupa ce ar fi stabilit o valoare diminuata cu peste 19 milioane lei a unei institutii de stat.

Vanzari de aproape 100 milioane lei in 2018 pentru Sunimprof Rottaprint din etichete autoadezive

Sunimprof Rottaprint, cea mai mare tipografie flexografica producatoare de etichete autoadezive si ambalaje flexibile din Romania, a inregistrat in 2018 o cifra de afaceri de circa 98,8 milioane de lei, in crestere cu 9 procente fata de anul precedent.

DOUA LINII ELECTRICE SUBTERANE DE INALTA TENSIUNE IN BUCURESTI Investitie de 24,35 milioane lei a E-Distributie Muntenia

E-Distributie Muntenia a investit 24,35 milioane de lei in constructia a doua noi linii electrice subterane de inalta tensiune in Bucuresti, pentru a spori capacitatea retelei si a imbunatati calitatea serviciului de distributie si siguranta in alimentarea cu energie electrica a peste 100. 000 de clienti din zona centrala si nordica a orasului, a trasmis compania printr-un comunicat.

AFCN aloca 15,4 milioane lei pentru proiecte culturale

Administratia Fondului Cultural National AFCN) a anuntat ca aloca, pentru sesiunea II/2019, suma de 15,4 milioane de lei pentru proiecte culturale din 11 arii de finantare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1971 seconds )