Libnet.ro
UNICEF

05:00

Consilier local din Campulung, cercetat penal dupa ce a postat o lista cu medici infectati

România Liberă România Liberă,
Consilier local din Campulung, cercetat penal dupa ce a postat o lista cu medici infectati

Un consilier local din Campulung Moldovenesc este cercetat penal dupa ce a postat pe Facebook o list. continuă pe România Liberă

Dosar penal pentru un consilier local din judetul Suceava, dupa ce a publicat numele medicilor cu Covid-19

Dosar penal pentru un consilier local din orasul Campulung Moldovenesc care a publicat pe Facebook lista medicilor infectati cu coronavirus. Potrivit prefecturii Suceava, consilierul este cercetat acum pentru divulgare de informatii nedestinate publicitatii.

Greseala penala: un consilier local a postat pe Facebook lista medicilor confirmati pozitiv cu coronavirus la spitalul din oras

Un consilier local din Campulung Moldovenesc s-a ales cu dosar penal dupa ce a postat pe Facebook o lista cu personalul medical al spitalului din localitate infectat cu coronavirus.

Ce a patit un consilier local care a publicat pe Facebook lista medicilor de la spitalul din Campulung Moldovenesc infectati cu COVID-19

Un consilier local din Campulung Moldovenesc, judetul Suceava, a publicat pe contul de Facebook o lista cu numele angajatilor spitalului din localitate testati pozitiv pentru COVID-19. Barbatul a sters postarea, dar intre timp lista a fost descarcata, fiind redistribuita masiv.

Un consilier local, caz penal: de ce a postat pe Facebook lista medicilor bolnavi de coronavirus

Ca sa intelegi nivelul de cunostinte tehnice al alesilor este suficient sa ai in vedere cazul consilierului local PNL Corneliu Berentan. El s-a ales cu caz penal, dupa ce a postat pe.

CORONAVIRUS |Spitalul Municipal din Campulung Moldovenesc si pavilionul central al Spitalului din Falticeni au fost inchise: Peste 100 de cadre medicale, infectate cu COVID-19 (VIDEO)

In plina pandemie de COVID-19, spitalele din Suceava cad unul dupa altul. Spitalul Municipal din Campulung Moldovenesc a fost inchis dupa ce 67 de angajati si sapte pacienti au fost confirmati pozitiv cu.

Ancheta penala la Timisoara, dupa ce zece bebelusi si 25 de cadre medicale au fost infectati cu coronavirus

Parchetul de pe langa Judecatoria din Timisoara a deschis dosar penal dupa ce 25 de cadre medicale si zece bebelusi au fost diagnosticati cu coronavirus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )