Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Spitalul Municipal din Campulung Moldovenesc si pavilionul central al Spitalului din Falticeni au fost inchise: Peste 100 de cadre medicale, infectate cu COVID-19 (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Spitalul Municipal din Campulung Moldovenesc si pavilionul central al Spitalului din Falticeni au fost inchise: Peste 100 de cadre medicale, infectate cu COVID-19 (VIDEO)

In plina pandemie de COVID-19, spitalele din Suceava cad unul dupa altul. Spitalul Municipal din Campulung Moldovenesc a fost inchis dupa ce 67 de angajati si sapte pacienti au fost confirmati pozitiv cu. continuă pe B1

Spitalul din Campulung Moldovenesc a fost inchis, cel din Falticeni este inchis partial 118 cadre medicale depistate pozitiv cu coronavirus

S-a inchis spitalul din Campulung Moldovenesc, iar cel de la Falticeni este inchis partial, dupa ce in cele doua unitati sucevene 118 cadre medicale au fost depistate pozitiv cu coronavirus, transmite Mediafax.

Spitalul din Campulung Moldovenesc inchis, tot personalul intra in izolare

Spitalul din Campulung Moldovenesc, judetul Suceava, va fi inchis pentru urmatoarele 14 zile, iar tot personalul intra in izolare din cauza numarului mare de cazuri confirmate de coronavirus.

Se repeta dezastrul de la Suceava. Cate cadre medicale infectate cu COVID-19 sunt confirmate la spitalele din Campulung Moldovenesc si Falticeni

In cursul serii de vineri, 3 martie, au sosit primele rezultate ale testelor COVID-19 efectuate la spitalele municipale din localitatile sucevene Campulung Moldovenesc si Falticeni. Zeci de medici, asistente si infirmiere prezinta infectii cu noul coronavirus. Alte cateva zeci au simptome si asteapta rezultatele testului.

Scandal la Spitalul Municipal Fagaras: Medicii refuza preluarea pacientilor cu COVID-19 pe motiv ca virusul va fi introdus intr-o comunitate in care acesta nu exista

Scandal la Spitalul Municipal Fagaras. Medicii de la acest spital refuza preluarea pacientilor cu COVID-19, transferati de alte spitale din judetul Brasov, pentru ca astfel va fi introdus virusul intr-o co.

Dr. Radu Tincu: Pana in acest moment nu s-a primit niciun ventilator nou la Spitalul Floreasca din Bucuresti (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca din Capitala, a declarat, joi, in cadrul emisiunii Se intampla acum de la B1 TV, cala spitalul unde lucreaza inca nu s-au primit echipamente noi.

Spitalul din Campulung Moldovensc, inchis din cauza numarului urias de infectari cu COVID-19

Spitalul din Campulung Moldovenesc va fi scos din uz in perioada urmatoare, iar Spitalul Municipal Falticeni va fi inchis partial din cauza ca mare parte din personalul medical a fost infectat cu noul coronavirus, a declarat sambata, 4 aprilie, secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, generalul Ionel Oprea, pentru newsbucovina. ro.

Autoritatile locale si Spitalul Municipal Fagaras au formulat plangere prealabila ca spitalul sa fie scos de pe lista unitatilor de suport pentru pacienti cu COVID-19

Autoritatile locale din Fagaras si conducerea Spitalului Municipal anunta ca actioneaza in justitie pentru ca unitatea medicala sa fie exclusa de pe lista spitalelor suport pentru tratarea pacientilor cu COVID-19.

Autoritatile locale si Spitalul Municipal Fagaras au formulat plangere prealabila ca spitalul sa fie scos de pe lista unitatilor de suport pentru pacienti cu COVID-19

Autoritatile locale din Fagaras si conducerea Spitalului Municipal anunta ca actioneaza in justitie pentru ca unitatea medicala sa fie exclusa de pe lista spitalelor suport pentru tratarea pacientilor cu COVID-19. Oficialii au formulat o plangere prealabila pentru excluderea spitalului de pe lista, urmand sa ceara in instanta revocarea partiala a ordinului ministrului Sanatatii care prevede ca la Fagaras vor fi tratati pacienti infectati.

Unsprezece cadre medicale de la Spitalul Judetean din Sfantu Gheorghe, confirmate cu coronavirus

Numarul total al angajatilor Spitalului Judetean de Urgenta SJU) din Sfantu Gheorghe confirmati cu coronavirus a ajuns, vineri, la ora 11, dupa ce testele altor patru cadre medicale au fost pozitive, a anuntat conducerea institutiei.

CORONAVIRUS. Spitalul Gerota iese din carantina, dar nu poate primi pacienti decat dupa finalizarea tuturor activitatilor de dezinfectie (VIDEO)

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri, ridicarea carantinei impuse pe Spitalul Dimitrie Gerota, aflat in subordinea Ministerului Afacerilor Interne. Autoritatile precizeaza insa ca unitatea.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )