Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un consilier al premierului Viorica Dancila si-a dat demisia luni

Antena3 Antena3,
 Un consilier al premierului Viorica Dancila si-a dat demisia luni

Luni a demisionat din functie un consilier de stat in Cancelaria prim-ministrului, Viorica Dancila semnandu-i in aceeasi zi demisia. Ramona Ioana Brynseels este cea care a demisionat luni din functia de consil. continuă pe Antena3

PNT-CD-ul lui Aurelian Pavelescu ii cere, pe Facebook, premierului Viorica Dancila sa blocheze accesul Facebook in Romania

PNT-CD-ul lui Aurelian Pavelescu s-a suparat pe Facebook. Si cere blocarea lui in Romania. Protest impotriva Facebook. Aceste alegeri au fost prejudiciate de reteaua de socializare Facebook. Asa cum.

Liviu Dragnea, mesaj ferm pentru Viorica Dancila

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, dupa anuntarea exit-poll-urilor, ca solicita premierului Viorica Dancila sa nu-si depuna mandatul. Solicit doamnei prim-ministru sa nu.

Viorica Dancila, anunt importat dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Nu imi voi da demisia. Vom continua programul de guvernare

Viorica Dancila a facut declaratii dupa sedinta pe care a convocat-o in PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Premierul a sustinut ca randurile s-au strans in PSD si ca nu isi va da demisia. Va.

Sa demisioneze sau nu Liviu Dragnea? Cum a raspuns Viorica Dancila

PSD a inregistrat un scor mult sub asteptari la alegerile europarlamentare si, asa cum se intampla in cazul unor astfel de esecuri, se aduc in discutie anumite demisii. Premierul Viorica Dancila a spus ca nu va demisiona, dar a fost intrebata daca nu cumva se impune demisia liderului PSD, Liviu Dragnea. PSD a inregistrat un [] .

Viorica Dancila a convocat toti ministrii la Guvern

Premierul Viorica Dancila a chemat toti ministrii, incepand cu ora 13. 00, la Palatul Victoria, au spus pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Premierul nu intentioneaza sa-si dea demisia, in ciuda modului dezastruos in care a fost organizat votul in diaspora.

Viorica Dancila a preluat functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va prelua functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Premierul a spus ca membrii partidului din care face parte sunt alaturi de Livu Dragnea si de familia lui. Viorica [] .

inca un lider PSD ii cere lui Dragnea sa plece. Tara a fost condusa intr-o directie gresita. Viorica Dancila nu are ce cauta premier

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat, luni, la Antena 3, ca nu il surprinde rezultatul inregistrat de PSD la alegerile europarlamentare deoarece tara a fost condusa intr-un mod neprincipial si intr-o directie gresita. El crede ca nu poate fi guvernata o tara care este impotriva ta, dar considera ca Liviu Dragnea se va agata de putere. De asemenea, Negoita mai spune ca Viorica Dancila nu are ce cauta in functia de premier.

Culisele sedintei PSD. Conflict intre Codrin Stefanescu si Viorica Dancila

Au fost momente tensionate in sedinta PSD. Un conflict a avut loc intre Codrin Stefanescu si Viorica Dancila. Potrivit surselor, Viorica Dancila a tinut sa precizeze ca va trasa liniile de comunicare.

Surse: Viorica Dancila, pregatita sa preia conducerea PSD

Potrivit unor surse, premierul Viorica Dancila ar putea prelua conducerea Partidului Social Democrat. Viorica Dancila este presedintele executiv al Partidului Social Democrat. Premierul Viorica Dancila le-a c.

VIORICA DANCILA: Nu voi vota la referendum

Premierul Viorica Dancila a declarat, ieri, la o emisiune televizata, ca nu va vota la referendum, precizand ca a luat aceasta hotarare in urma ultimelor interventii publice ale presedintelui Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )