Libnet.ro
UNICEF

17:45

Consiliere psihologica gratuita pentru cadrele medicale in perioada pandemiei

Adevărul Adevărul,
Consiliere psihologica gratuita pentru cadrele medicale in perioada pandemiei

Personalul medical se afla sub o presiune psihologica crescuta in aceasta perioada a pandemiei COVID8208;19. Pentru a veni in sprijinul lor, Asociatia Medici pentru Romania recomanda platforma Ora de depresurizare, un proiect initiat de Asociatia de Consiliere si Psihoterapie Psihanalitica Bucuresti. continuă pe Adevărul

Momente emotionante la un spital din Iasi. O pacienta COVID-19,care a implinit 94 de ani, a fost sarbatorita cu tort de cadrele medicale VIDEO

Momentul in care cadrele medicale au intrat in salonul pacientei de 94 de ani a fost filmat, iar imaginile au devenit virale.

STUDIU: in perioada pandemiei, patru din zece romani reusesc sa faca economii

In perioada pandemiei, aproximativ patru din zece romani reusesc sa faca economii 39%), in conditiile in care inainte de pandemie, intr-o luna obisnuita, doua treimi dintre respondenti 68%) reuseau sa economiseasca, arata un studiu realizat in luna decembrie 2020 de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES) si comandat de Asociatia Romana a Bancilor, scrie News.

Echipa OMS, asteptata in China pentru ancheta asupra originii pandemiei

O echipa din cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) este in cele din urma asteptata in China pentru a ancheta originea pandemiei, la mai bine de un an de la aparitia noului coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2489 seconds )