Libnet.ro
UNICEF

06:30

Consilierul lui Tudose, atac la Dragnea: Cat timp o sa mai polueze agenda publica problemele personale ale unui singur om. De ce nu demisioneaza domnul Dragnea?

Hotnews Hotnews,
 Consilierul lui Tudose, atac la Dragnea: Cat timp o sa mai polueze agenda publica problemele personale ale unui singur om. De ce nu demisioneaza domnul Dragnea?

Consilierul onorific al premierului Mihai Tudose il critica pe Facebookpe liderul PSD Liviu Dragnea pentru faptul ca nu demisioneazasi intreaba retoric chiar avem si altceva de facut decat sa urmarim epopeea judiciara interminabila a domnului Dragnea. Reactia acestuia vine dupa ce luni, DNA a inceput urmarirea penala a lui Liviu Dragnea intr-un nou dosar. continuă pe Hotnews

Consilierul lui Tudose, atac la Dragnea: Cat timp o sa mai polueze agenda publica problemele personale ale unui singur om? De ce nu demisioneaza domnul Dragnea?

Consilierul onorific al premierului Mihai Tudose il critica pe Facebookpe liderul PSD Liviu Dragnea pentru faptul ca nu demisioneazasi este de parere ca chiar avem si altceva de facut decat sa urmarim epopeea judiciara interminabila a domnului Dragnea. Reactia acestuia vine dupa ce, luni, DNA a inceput urmarirea penala a lui Liviu Dragnea intr-un nou dosar.

Un consilier al premierului Tudose ii cere demisia lui Dragnea: Cat timp o sa mai polueze agenda publica problemele personale ale unui singur om

Gheorghe Piperea, consilier onorific al premierului Mihai Tudose, il critica pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru faptul ca nu demisioneaza si este de parere ca oamenii ar trebui sa faca altceva in afara de a urmari evolutia dosarelor sefului PSD. Reactia acestuia vine dupa ce luni DNA a inceput urmarirea penala fata de Liviu Dragnea intr-un nou dosar.

Tudose ii cere DEMISIA lui Dragnea prin intermediul consilierului sau: Oare cat timp o sa mai polueze agenda publica problemele personale ale unui singur om? (FOTO)

O noua lovitura pentru Liviu Dragnea. Dupa ce a fost pus sub urmarire penala de DNA intr-un dosar de coruptie, seful PSD este contestat chiar din interiorul Guvernului. intr-o postare pe.

Cat timp trebuie sa faci sport, ca sa dai jos caloriile de la un covrig?

Te-ai intrebat vreodata cat timp trebuie sa faci sport, ca sa dai jos un covrig? Antrenorii spun ca e nevoie de 10 minute de sport intens sau jumatate de ora de activitati mai putin.

INFP: in cat timp ajunge MESAJUL DE AVERTIZARE, in Bucuresti, in cazul unui CUTREMUR MAJOR in Vrancea

Potrivit unor informatii oferite de cei de la Institutulpentru Fizica Pamantului, in cazul unui cutremur subcrustal din zona Vrancea, fereastra de timp creata intre mesajul de avertizare si aj.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )