Libnet.ro
UNICEF

06:00

Consiliu Superior al Magistraturii isi alege vineri noua conducere. La sedinta participa presedintele K. Iohannis

Hotnews Hotnews,
 Consiliu Superior al Magistraturii isi alege vineri noua conducere. La sedinta participa presedintele K. Iohannis

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii se reuneste vineri pentru a-si alege noua conducere - presedintele si vicepresedintele, iar la sedinta participa si seful statului, Klaus Iohannis. continuă pe Hotnews

Consiliul Superior al Magistraturii isi alege noua conducere: Cine sunt candidatii?

Au inceput procedurile de alegere a noii conducere a Consiliului Superior la Magistraturii CSM). Cine va fi ales va avea o misiune extrem de dificila intr-un 2018 in care se vor da lupte grele.

CSM isi alege vineri sefii. Un judecator si doi procurori, candidati pentru conducerea Consiliului. Presedintele Klaus Iohannis, invitat la sedinta

Zi importanta pentru magistrati. Consiliul Superior al Magistraturii CSM) isi alege, vineri, conducerea pentru 2018 si va face bilantul activitatii pe anul trecut. La sedinta sunt asteptati presedintele Klaus Iohannis si ministrul Justitiei Tudorel Toader.

LIVE TEXT Iohannis, la sedinta CSM: O sa fac orice imi sta in puterea sa va ajut sa garantati independenta justitiei

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii se reuneste vineri pentru a-si alege noua conducere. La sedinta participa si presedintele Klaus Iohannis. Persoanele urmarite penal sau condamnate penal vor fi intotdeauna tentate sa puna sub semnul.

Presedintele Iohannis participa la sedintade maine a plenului CSM. Se va alege si noua conducere a forului

Seful statului si-a anuntat participarea la sedinta de vineri a Consiliului Superior al Magistraturii CSM). Conform programului, in sedinta se va prezenta raportul de activitate al CSM pe anul trecut si se va alege noua conducere a institutiei.

VIDEO CSM isi alege noii sefi. Un judecator si doi procurori, candidati. Iohannis, despre legile justitiei:Astept sa se pronunte Curtea Constitutionala

Zi importanta pentru magistrati. Consiliul Superior al Magistraturii CSM) isi alege, vineri, conducerea pentru 2018 si va face bilantul activitatii pe anul trecut. La sedinta participa presedintele Klaus Iohannis si ministrul Justitiei Tudorel Toader.

Mariana Ghena: Sper ca noua conducere sa manifeste implicarea, toleranta, bunatatea si exigenta pe care eu le-am aratat necenzurat colegilor mei

Fosta presedinta a Consiliului Superior al Magistraturii CSM), Mariana Ghena, a prezentat in sedinta de vineri raportul activitatii Consiliului in 2017, spunand ca acesta a fost un prilej pentru membrii lui de a invata cum se iau cele mai bune decizii, declarandu-se convinsa ca anul 2018 va fi altfel, mai bun. Ghena a urat succes noii conduceri si a spus ca isi doreste ca aceasta sa manifeste implicare, toleranta, bunatate si exigenta fata de colegi, relateaza News. ro.

O noua conducere a Consiliului Superior al Magistraturii

Presedintele Klaus Iohannis va participa, astazi, la sedinta plenului Consiliului Superior al Magistraturii CSM), in care va fi aleasa noua conducere si se va discuta raportul de activitate pe anul 2017.

Cine si cum a votat pentru noua conducere a CSM: Dezvaluiri din spatele usilor inchise

Sedinta importanta vineri la CSM. Consiliul Superior al Magistraturii a prezentat raportul de activitate pe anul 2017 si si-a ales noua conducere. Judecatoarea Simona Marcu va fi in acest an presedinta.

Noua conducere a CSM va fi aleasa astazi. Presedintele Klaus Iohannis participa la sedinta

Presedintele Klaus Iohannis va participa vineri, incepand cu ora 10. 00, la sedinta plenului Consiliului Superior al Magistraturii CSM), in care va fi aleasa noua conducere si se va discuta raportul de activitate pe anul 2017. Aceasta va fi prima aparitie publica a sefului statului din acest an.

Noua conducere a CSM va fi aleasa astazi

Presedintele Klaus Iohannis va participa astazi, incepand cu ora 10:00, la sedinta plenului Consiliului Superior al Magistraturii CSM), in care va fi aleasa noua conducere si se va discuta raportul de activitate pe anul 2017.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )