Libnet.ro
UNICEF

12:00

LIVE TEXT Iohannis, la sedinta CSM: O sa fac orice imi sta in puterea sa va ajut sa garantati independenta justitiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
LIVE TEXT Iohannis, la sedinta CSM: O sa fac orice imi sta in puterea sa va ajut sa garantati independenta justitiei

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii se reuneste vineri pentru a-si alege noua conducere. La sedinta participa si presedintele Klaus Iohannis. Persoanele urmarite penal sau condamnate penal vor fi intotdeauna tentate sa puna sub semnul. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis la CSM: Justitia este si trebuie sa ramana independenta. O sa fac orice imi sta in puterea constitutionala sa va ajut sa garantati independenta justitiei. / Am speranta si increderea ca judecatorii CCR se vor apleca cu mult profesionalism

Presedintele Klaus Iohannis participa, vineri, la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii, prima din acest an, in cadrul careia ar urma sa fie aleasa noua conducere a CSM. Potrivit Constitutiei, presedintele Romaniei prezideaza sedintele CSM la care participa. Seful statului a afirmat, in discursul tinut in debutul sedintei, ca Justitia in Romania este si trebuie sa ramana independenta. Eu, presedintele Romaniei, o sa fac orice imi sta in puterea constitutionala sa va ajut sa garantati independenta justitiei. Veti avea in mine un partener pe care va puteti baza. Seful statului a criticat dezbaterea insuficienta, lipsa de transparenta si procedura nemaivazuta prin care au fost adoptate in Parlament legile justitiei si si-a exprimat speranta ca judecatorii CCR se vor apleca cu mult profesionalism asupra legilor justitiei.

Klaus Iohannis la CSM: Am speranta si increderea ca judecatorii CCR se vor apleca cu mult profesionalism asupra legilor justitiei

Presedintele Klaus Iohannis participa, vineri, la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii, prima din acest an, in cadrul careia ar urma sa fie aleasa noua conducere a CSM. Iohannis a afirmat, in discursul tinut in debutul sedintei, ca Justitia in Romania este si trebuie sa ramana independenta. Eu, presedintele Romaniei, o sa fac orice imi sta in puterea constitutionala sa va ajut sa garantati independenta justitiei. Veti avea in mine un partener pe care va puteti baza. Seful statului a criticat dezbaterea insuficienta, lipsa de transparenta si procedura nemaivazuta prin care au fost adoptate in Parlament legile justitiei si si-a exprimat speranta ca judecatorii CCR se vor apleca cu mult profesionalism asupra legilor justitiei.

LIVE Text Simona Halep vs Ying-Ying Duan 3-6, 1-1

Simona Halep 1 WTA si cap de serie numarul unu) o intalneste in optimile turneului de la Shenzhen pe Ying-Ying Duan China - 91 WTA). Meciul este in direct pe Digisport 1 si Live Text pe HotNews. ro.

Live Text Simona Halep vs Irina Begu (de la ora 08.00)

Prima semifinala a turneului de la Shenzhen le aduce fata in fata pe Simona Halep 1 WTA) si Irina-Camelia Begu 43 WTA), cap de serie numarul 4. A sasea confruntare dintre cele doua romance va incepe la ora 08. 00 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1 si Live Text pe HotNews. ro.

Live Text Simona Halep vs Irina Begu 6-1, 1-1

Prima semifinala a turneului de la Shenzhen le aduce fata in fata pe Simona Halep 1 WTA) si Irina-Camelia Begu 43 WTA), cap de serie numarul 4. A sasea confruntare dintre cele doua romance este transmisa in direct pe Digi Sport 1 si Live Text pe HotNews. ro.

Live Text Simona Halep vs Aryna Sabalenka 6-2, 3-2

Pentru un loc in semifinalele turneului de la Shenzhen, Simona Halep 1 WTA) se dueleaza cu Aryna Sabalenka Belarus, locul 73 WTA). Partida poate fi urmarita in direct pe Digi Sport 2 si Live Text pe HotNews. ro.

Klaus Iohannis participa vineri la sedinta CSM: Tactica presedintelui in cazul Legilor Justitiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis participa vineri la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii CSM), in care se va alege o noua conducere, anunta Administratia Prezidentiala. De asemenea, la sedinta.

Klaus Iohannis, la CSM: Justitia, sa ramana independenta. Am afirmat si o sa mai afirm, spre disperarea unor politicieni, ca cei cu probleme penale nu au ce cauta la conducerea statului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat vineri la sedinta CSM, in care se prezinta raportului de activitate al Cosiliului si are loc alegerea noii conduceri a institutiei. in discursul.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2797 seconds )