Libnet.ro
UNICEF

10:45

Consiliul Concurentei analizeaza externalizarea unor servicii de catre OMV Petrom

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul Concurentei analizeaza externalizarea unor servicii de catre OMV Petrom

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactiile prin care OMV Petrom SA externalizeaza unele operatiuni si servicii generale de suprafata conexe activitatilor de extractie si productie a titeiului si gazelor naturale, impreuna cu activele si angajatii deserventi, catre consortiul Dietscon O and M S. lider), Dietsmann S. , Dietsmann Safety and Environment Services S. si Confind S. consortiul Dietscon) si catre asocierea Bonatti SpA, Sucursala Bucuresti lider) si Bonatti RO PARMA S. continuă pe Ziarul Bursa

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Partener Coffee Services SRL de catre Tchibo Coffee Service GmbH

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Tchibo Coffee Service GmbH intentioneaza sa preia Partener Coffee Services S.

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactiile prin care OMV Petrom isi externalizeaza o parte dintre servicii si angajati

Consiliul Concurentei a anuntat vineri ca analizeaza tranzactiile prin care OMV Petrom externalizeaza unele operatiuni si servicii generale de suprafata conexe activitatilor de extractie si productie a titeiului si gazelor naturale, impreuna cu activele si angajatii deserventi, catre consortiul de firme Dietscon si catre asocierea de firme Bonatti SpA.

OMV Petrom, verificata din cauza externalizarii unor servicii

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactiile prin care OMV Petrom SA externalizeaza unele operatiuni si servicii generale de suprafata conexe activitatilor de extractie si productie a titeiului si gazelor naturale, impreuna cu activele si angajatii deserventi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )