Libnet.ro
UNICEF

08:47

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactiile prin care OMV Petrom isi externalizeaza o parte dintre servicii si angajati

Hotnews Hotnews,
 Consiliul Concurentei analizeaza tranzactiile prin care OMV Petrom isi externalizeaza o parte dintre servicii si angajati

Consiliul Concurentei a anuntat vineri ca analizeaza tranzactiile prin care OMV Petrom externalizeaza unele operatiuni si servicii generale de suprafata conexe activitatilor de extractie si productie a titeiului si gazelor naturale, impreuna cu activele si angajatii deserventi, catre consortiul de firme Dietscon si catre asocierea de firme Bonatti SpA. continuă pe Hotnews

Consiliul Concurentei analizeaza externalizarea unor servicii de catre OMV Petrom

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactiile prin care OMV Petrom SA externalizeaza unele operatiuni si servicii generale de suprafata conexe activitatilor de extractie si productie a titeiului si gazelor naturale, impreuna cu activele si angajatii deserventi, catre consortiul Dietscon O and M S. lider), Dietsmann S. , Dietsmann Safety and Environment Services S. si Confind S. consortiul Dietscon) si catre asocierea Bonatti SpA, Sucursala Bucuresti lider) si Bonatti RO PARMA S.

OMV Petrom, verificata din cauza externalizarii unor servicii

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactiile prin care OMV Petrom SA externalizeaza unele operatiuni si servicii generale de suprafata conexe activitatilor de extractie si productie a titeiului si gazelor naturale, impreuna cu activele si angajatii deserventi.

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Partener Coffee Services SRL de catre Tchibo Coffee Service GmbH

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Tchibo Coffee Service GmbH intentioneaza sa preia Partener Coffee Services S.

OMV Petrom a facut anuntul acum. Decizia radicala vizeaza toata Romania

OMV Petrom a facut anuntul acum despre scoaterea la vanzare a mai multor proprietati imobiliare in Bucuresti si din din tara. Compania OMV Petrom SA vinde o importanta proprietate din portofoliul sau. Este vorba despre un teren intr-o zona extrem de cautata, care are suprafata de 35. 644 mp. Terenul este situat in Bucuresti, Sos. Vergului .

OMV Petrom a avut pierderi de 41 milioane lei in trimestrul 3

OMV Petrom, a avut pierderi de 41 milioane lei in trimestrul 3, de la un profit net de 785 milioane lei in trimestrul 3 din 2019, in timp ce veniturile din vanzari au scazut cu 26%, la 5,05 miliarde lei, de la 6,86 miliarde lei in trimestrul 3 din 2019, potrivit datelor raportate joi de companie, conform News. ro.

OMV Petrom, profit cu 70% mai mic pe primele noua luni

Datele financiare ale OMV Petrom pe primele noua luni indica rezultate mult mai slabe fata de aceeasi perioada a anului trecut, acestea fiind influentate de preturile mai mici si criza COVID, potrivit datelor companiei.

Profitul pe noua luni al OMV Petrom a scazut cu 70% fata de aceeasi perioada a anului trecut

OMV Petrom inregistreaza rezultate mult mai slabe in primele noua luni din 2020 fata de aceeasi perioada a anului trecut, acestea fiind influentate de preturile mai mici si criza COVID, potrivit datelor companiei. Astfel, profitul net a fost de 800 de milioane de lei, cu 70% mai mic. De asemenea, au fost facute investitii de 2,4 miliarde lei, in scadere cu 15%.

Samsung a lansat un serviciu prin care utilizatorii isi pot gasi dispozitivele Galaxy pierdute

Samsung Electronics a anuntat lansarea SmartThings Find, un serviciu prin care utilizatorii isi pot localiza usor dispozitivele Galaxy. Serviciul a fost testat luna trecuta de sase milioane de useri in SUA, Marea Britanie si Coreea de Sud, iar acum este lansat pe plan global. Serviciul permite monitorizarea dispozitivelor Galaxy, incluzand nu doar telefoane, ci si tablete, smartwatch-uri si casti wireless.

Iohannis a promulgat legea prin care sunt inasprite pedepsele pentru agresiuni sexuale impotriva minorilor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat joi legea prin care sunt inasprite pedepsele pentru agresiuni sexuale impotriva minorilor, scrie News.

VIDEO USR-PLUS nu mai are rabdare si vrea la guvernare. 40 de angajamente si masuri concrete prin care partidele lui Barna si Ciolos promit o revolutie. DOCUMENT

Cu putin inainte de o luna de alegeri, USR-PLUS a lansat joi programul de guvernare in care partidele conduse de Dan Barna si Dacian Ciolos isi iau 40 de angajamente cu masuri concrete prin care promit o revolutie a bunei guvernari.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )