Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consiliul Concurentei a aplicat amenzi de peste 27 de milioane de euro, anul trecut

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Consiliul Concurentei a aplicat amenzi de peste 27 de milioane de euro, anul trecut

Consiliul Concurentei a finalizat anul trecut 18 investigatii si a aplicat amenzi in valoare totala de 123 de milioane de lei 27,3 milioane de euro), cu 60% mai mult decat anul anterior, potrivit informatiilor publicate de institutie cu ocazia. continuă pe Wall-Street Ro

Consiliul Concurentei a aplicat anul trecut amenzi in valoare de peste 27,35 milioane euro, in crestere cu 60,3%/Curtea de Apel Bucuresti a mentinut 72% dintre amenzile contestate in 2017

Consiliul Concurentei a aplicat anul trecut amenzi in valoare de 123,1 milioane lei 27,35 milioane euro), in crestere cu 60,3% fata de anul anterior, fiind sanctionate 156 de companii sau asociatii, din care 33 au recunoscut incalcarea legii si au beneficiat de reduceri ale amenzilor, se arata in raportul de activitate al autoritatii, dat publicitatii marti. Autoritatea, condusa de Bogdan Chiritoiu, a avut calitate procesuala in 189 dosare privind concurenta, fata de 173 in 2016. Vezi in articol care au fost cele mai mari amenzi in 2017 si ce solutii au primit la Inalta Curte si Curtea de Apel Bucuresti amenzile contestate.

Consiliul Concurentei a aplicat anul trecut amenzi de 123,1 milioane lei

Consiliul Concurentei a aplicat anul trecut amenzi de 123,11 milioane lei 27,35 milioane euro) cu peste 60% mai mult decat in anul anterior, cand sanctiunile s-au ridicat la 76,8 milioane lei, arata raportul publicat marti de institutie.

Razii cu peste 8.000 de politisti. Oamenii legii au aplicat amenzi in valoare de peste 3 milioane de lei intr-o singura zi

Aproximativ 8. 000 de politisti au intervenit la nivel national, in ultimele 24 de ore, la peste 2. 500 de evenimente, au aplicat peste 8. 700 de sanctiuni contraventionale si au constatat 638 de infractiuni.

Primaria Capitalei are in 2018 un buget local estimat la 1,24 miliarde euro: 231 milioane euro sunt propusi pentru investitiile in infrastructura, 189 milioane euro pentru subventiile RADET SI RATB, 76 milioane euro pentru cultura

Primaria Capitalei a pus sambata dimineata in dezbatere publica bugetul pe anul 2018. Astfel, institutia are un buget local estimat de 5,7 miliarde lei 1,24 miliarde euro). Din aceasta suma, 231 milioane euro sunt propusi pentru investitiile in infrastructura, 100 milioane de euro pentru investitiile in sanatate, 32 milioane de euro pentru achizitia de autobuze, troleibuze si tramvaie, in masura in care se vor finaliza procedurile de achizitie, 103 milioane euro pentru subventia RATB, 86 milioane de euro subventia RADET, potrivit unei sinteze facute de Primaria Capitalei. Pentru teatre, muzee si alte institutii de cultura - bugetul propus pentru acest an este de peste 76 milioane euro.

PROIECT BUGET 2018 PRIMARIA CAPITALEI Pentru ce proiecte de infrastructura vrea sa dea Gabriela Firea bani: Pasajul de la Ciurel - 17,8 milioane euro, Pasaj Nicolae Grigorescu - 4,3 milioane euro, largire Fabrica de Glucoza- 4,7 milioane euro

Primaria Capitalei vrea sa aloce in 2018 pentru marile proiecte de infrastructura circa 231 milioane de euro. Dintre proiectele aflate deja in executie primesc bani: Pasajul de la Ciurel - 17,8 milioane euro, Pasaj Nicolae Grigorescu - 4,3 milioane euro, parcarea parkride de la capul Soselei Pantelimon - 15 milioane euro, pasajul pietonal de la Piata Eroii Revolutiei- 1,7 milioane euro. Anul acesta se pare ca va incepe si mult asteptata lucrare de largire a strazii Fabrica de Glucoza pentru care s-a propus alocarea a 4,7 milioane de euro. In rest, sunt prevazuti bani pentru studiile de fezabilitate a proiectelor care vor incepe in anii urmatori: Supralargire Soseaua Bucuresti - Magurele, penetratie Supralargire Soseaua Bucuresti - Magurele, Pasaj rutier Soseaua Colentina - Doamna Ghica, reabilitare bd. Basarabia, largire Calea Calarasilor.

Consiliul Concurentei pune in consultare publica analiza privind serviciile de intretinere a echipamentelor de imagistica medicala

Consiliul Concurentei pune in consultare publica analiza preliminara pe piata serviciilor de reparatii si intretinere pentru echipamentele de radiologie-imagistica medicala, informeaza institutia printr-un comunicat remis, astazi, Redactiei noastre.

Junior Achievement a atras din business peste 35 de milioane de euro pentru scolile din Romania

Fondata in 1993, Junior Achievement JA) Romania, membra JA Worldwide si JA Europe, este cea mai mare si mai dinamica organizatie de educatie antreprenoriala, financiara si de orientare profesionala din Romania. JA implementeaza gratuit in scolile din Romania programe internationale, care aduc in educatia formala metode learning by doing, oferind an de an elevilor experiente reale din mediul economic, pentru toate categoriile de varsta, de la invatamantul primar pana la cel universitar.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 9,5 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 44,38 milioane de lei 9,5 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat ieri 16,1 milioane de lei).

Finantari pentru firme IT romanesti: Cum pot obtine bani de la un fond de investitii de 26 milioane euro

Un fond de investitii de capital de risc, care vizeaza startup-uri inovatoare din Romania, cu un buget initial de 26 milioane de euro, a fost lansat recent. Am stat de vorba cu administratoul acestui fond pentru a vedea ce conditii trebuie sa indeplineasca firmele care vor finantare, cum o pot obtine banii si ce fel de proiecte cauta investitorul. Firmele pot obtine chiar si 3 milioane de euro.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 3,4 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ in prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 16,1 milioane de lei 3,46 milioane de euro).

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )