Libnet.ro
UNICEF

20:01

Junior Achievement a atras din business peste 35 de milioane de euro pentru scolile din Romania

Hotnews Hotnews,
 Junior Achievement a atras din business peste 35 de milioane de euro pentru scolile din Romania

Fondata in 1993, Junior Achievement JA) Romania, membra JA Worldwide si JA Europe, este cea mai mare si mai dinamica organizatie de educatie antreprenoriala, financiara si de orientare profesionala din Romania. JA implementeaza gratuit in scolile din Romania programe internationale, care aduc in educatia formala metode learning by doing, oferind an de an elevilor experiente reale din mediul economic, pentru toate categoriile de varsta, de la invatamantul primar pana la cel universitar. continuă pe Hotnews

Consiliul Concurentei a aplicat anul trecut amenzi in valoare de peste 27,35 milioane euro, in crestere cu 60,3%/Curtea de Apel Bucuresti a mentinut 72% dintre amenzile contestate in 2017

Consiliul Concurentei a aplicat anul trecut amenzi in valoare de 123,1 milioane lei 27,35 milioane euro), in crestere cu 60,3% fata de anul anterior, fiind sanctionate 156 de companii sau asociatii, din care 33 au recunoscut incalcarea legii si au beneficiat de reduceri ale amenzilor, se arata in raportul de activitate al autoritatii, dat publicitatii marti. Autoritatea, condusa de Bogdan Chiritoiu, a avut calitate procesuala in 189 dosare privind concurenta, fata de 173 in 2016. Vezi in articol care au fost cele mai mari amenzi in 2017 si ce solutii au primit la Inalta Curte si Curtea de Apel Bucuresti amenzile contestate.

Delgaz Grid va investi peste 16 milioane de lei in modernizarea retelei electrice

Compania energetica Delgaz Grid a obtinut o cofinantare din fonduri europene pentru o investitie de peste 16,3 milioane de lei, ce urmeaza a fi realizata in judetul Iasi, se arata intr-un comunicat remis astazi Redactiei.

MApN a cumparat autocamioane de la Iveco Defence Vehicles, cu peste 127 milioane de lei

Ministerul Apararii a achizitionat 173 de autocamioane de transport capacitate medie ACMD de la compania Iveco Defence Vehicles din Italia, potrivit unui anunt publicat astazi in SEAP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )