Libnet.ro
UNICEF

17:45

Topul amenzilor aplicate de Consiliul Concurentei in ultimii 10 ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul amenzilor aplicate de Consiliul Concurentei in ultimii 10 ani

Consiliul Concurentei a facut publica o lista a celor mai mari amenzi acordate in ultimii 10 ani. Printre fruntasii acestui clasament se numara sectorul petrolier, telecom sau producerea de electricitate, dar si curieratul sau producatorii de materiale. continuă pe Wall-Street Ro

Consiliul Concurentei vrea o aplicatie web cu pretul carburantilor in toata tara

Consiliul Concurentei vrea sa adopte sau sa recomande o serie de masuri prin care sa usureze intrarea pe piata carburantilor a companiilor mai mici.

Vasile Miron, principalul suspect in uciderea unui baietel de 10 ani, este audiat la Parchet

Vasile Miron, considerat un criminal sadic si principalul suspect in uciderea unui baietel de 10 ani dintr-o comuna din judetul Iasi, a fost adus in aceasta dimineata la Parchetul General, unde este audiat.

Consiliul Concurentei: Comisia Europeana impune restructurarea si divizarea CE Hunedoara

Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei spune ca pentru CE Hunedoara se negociaza cu Comisia Europeana un plan de restructurare, prin divizarea intr-o companie care sa cuprinda cele patru mine si alta cu cele doua termocentrale, iar pentru Oltchim se fac demersurile pentru reluarea privatizarii.

Consiliul Concurentei a aplicat amenzi de peste 50 de milioane de euro anul trecut

Consiliul Concurentei a aplicat anul trecut amenzi de 240,1 milioane lei 53 milioane euro), valoare mai mare cu 12% comparativ cu anul 2014, inregistrandu-se tototdata si o crestere a numarului de companii care au recunoscut ca au incalcat legea.

Cartel pe piata de carburanti. Consiliul Concurentei a sanctionat 3 companii

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 16. 202 lei aproximativ 3,7 milioane euro) 3 companii din domeniul comercializarii angro de carburanti pentru incheierea unei intelegeri.

Consiliul Concurentei a sanctionat trei companii cu amenzi de aproximativ 3,7 milioane euro

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de aproximativ 3,7 milioane euro 16,9 milioane de lei) trei companii din domeniul comercializarii angro de carburanti pentru incheierea unei intelegeri anticoncurentiale, a declarat, luni, presedintele institutiei, Bogdan Chiritoiu, intr-o conferinta de presa.

Consiliul Concurentei a amendat trei companii pentru intelegeri anticoncurentiale pe piata angro de carburanti cu 16,9 milioane lei

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 16. 202 lei aproximativ 3,7 milioane euro) 3 companii din domeniul comercializarii angro de carburanti pentru incheierea unei intelegeri anticoncurentiale. Companiile sanctionate sunt Tinmar Ind, Planoil SRL si Planoil Industries. Vezi ce amenzi au primit.

CSM: Pe rolul instantelor judecatoresti sunt peste 200 de dosare, cu o vechime de 10 ani

Un raport al Inspectiei Judiciare, facut public de Consiliul Superior al Magistaturii CSM), arata ca pe rolul instantelor judecatoresti, in 2014 si in primul semestru din 2015, sunt peste 200 de dosare cu au o vechime de 10 ani, iar patru dintre ele au o vechime de peste 20 de ani.

Paralizat de 10 ani, rugbystul George Balta se pregateste de examenul auto

George Balta, campionul roman de la rugby, care a paralizat acum 10 ani, pe terenul de rugby, se pregateste pentru a-si lua permisul de conducere. Chiar daca e imobilizat in scaunul cu rotile, George Balta este.

Condamnat la 10 ani de inchisoare dupa ce si-a ucis mama cu sange rece

Marius Nita si-a ucis cu mai multe lovituri de cutit mama anul trecut in luna octombrie. Barbatul a fost condamnat pe data de 20 februarie la 10 ani de inchisoare cu executare de Tribunalul Dolj.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )