Libnet.ro
UNICEF

20:15

Consiliul Concurentei din Bulgaria a amendat eMAG cu circa 400.000 de euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Consiliul Concurentei din Bulgaria a amendat eMAG cu circa 400.000 de euro

Consiliul Concurentei din Bulgaria CPC) a sanctionat dur compania Dante International, proprietarul retailerului online eMAG, cu o amenda totala de 758. 380 leva 387. 750 euro) pentru incalcarea practicilor concurentiale in timpul a doua campanii. continuă pe Wall-Street Ro

UPDATE Consiliul Concurentei din Bulgaria a amendat eMAG cu 388.000 euro pentru concurenta neloiala / eMAG denunta o decizie abuziva si injusta

Consiliul Concurentei CPC) din Bulgaria a sanctionat compania Dante International, proprietarul retailerului online eMAG, cu o amenda totala de 758. 380 leva 387. 750 euro) pentru incalcarea practicilor concurentiale in timpul a doua campanii promotionale, relateaza Sofia Globe, preluat de Mediafax.

Consiliul Concurentei din Bulgaria a amendat eMAG cu circa 400.000 de euro

Consiliul Concurentei din Bulgaria CPC) a sanctionat dur compania Dante International, proprietarul retailerului online eMAG, cu o amenda totala de 758. 380 leva 387. 750 euro) pentru incalcarea practicilor concurentiale in timpul a doua campanii.

Consiliul Concurentei din Bulgaria a amendat eMAG cu 388.000 euro pentru concurenta neloiala

Consiliul Concurentei CPC) din Bulgaria a sanctionat compania Dante International, proprietarul retailerului online eMAG, cu o amenda totala de 758. 380 leva 387. 750 euro) pentru incalcarea practicilor concurentiale in timpul a doua campanii promotionale, transmite site-ul Sofia Globe.

Iulian Stanciu, eMAG: Sanctiunea Consiliului Concurentei din Bulgaria este abuziva si o vom contesta

Decizia de sanctionare a companiei care detine magazinul online eMag de catre Consiliul Concurentei din Bulgaria este abuziva si injusta si va fi contestata in justitie, a declarat directorul general al Dante Internatiojal, proprietarul magazinului online eMAG.

Consiliul Concurentei: Comisioanele bancare din Romania, la un nivel foarte ridicat in raport cu celelalte state UE

Comisioanele bancare sunt la un nivel foarte ridicat in Romania in raport cu celelalte state membre UE, arata Consiliul Concurentei in a cea de-a sasea editie a Raportului asupra concurentei in sectoare.

Consiliul Concurentei vrea sa introduca un comparator de tarife pentru politele de asigurare

Consiliul Concurentei vrea sa introduca un comparator de tarife la politele de asigurare, pentru a facilita accesul consumatorilor la aceste informatii, a declarat presedintele institutiei, Bogdan Chiritoiu.

Consiliul Concurentei vrea sa introduca un comparator de tarife pentru politele de asigurare

Consiliul Concurentei vrea sa introduca un comparator de tarife la politele de asigurare, pentru a facilita accesul consumatorilor la aceste informatii, a declarat presedintele institutiei, Bogdan Chiritoiu, informeaza Mediafax.

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea magazinelor Angst de catre Mega Image

Preluarea a 19 magazine operate de reteaua Angst de catre grupul Mega Image a fost autorizata de catre Consiliul Concurentei, anunta compania intr-un comunicat remis redactiei.

eMag, despre amenda din Bulgaria: decizia este abuziva si injusta

Autoritatile bulgare au anunta doua amenzi pentru magazinul online eMag, vineri, zi in care compania a demarat campania de Black Friday 2014 in tara vecina. Astfel autoritatile competente bulgare au anuntat o amenda pentru campania de Black Friday din.

Consiliul IMM din Romania: Cand o sa ne trezim noi, nu o sa mai apucam nimic din mecanismul de investitii al lui Juncker. Vrem un task-force politic-economic

Presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Private din Romania CNIPMMR), Ovidiu Nicolescu, a solicitat crearea unei echipe de lucru formata din economisti si decidenti politici pentru ca Romania sa acceseze rapid planul de investitii propus de presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, existand riscul ca, pe fondul concurentei cu celelalte state membre, tara noastra sa rateze beneficiile noului mecanism.

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )