Libnet.ro
UNICEF

07:00

Consiliul Concurentei a extins investigatia pe piata produselor de semnalizare rutiera

Hotnews Hotnews,
 Consiliul Concurentei a extins investigatia pe piata produselor de semnalizare rutiera

Consiliul Concurentei anunta ca a extins o investigatie declansata in 2017 pe piata produselor de semnalizare rutiera si a efectuat o inspectie la sediul companiei Girod Semnalizare Rutiera SRL, informeaza autoritatea de concurenta printr-un comunicat de presa. continuă pe Hotnews

Refinantarea creditelor la o alta banca - benefica pentru clienti si pentru piata

Consiliul Concurentei: Pentru partea de garantie ramasa neacoperita sa se implice statul, prin intermediul unuia sau mai multor fonduri de garantare Refinantarea creditelor la o alta banca decat cea care a acordat creditul aduce beneficii clientilor si stimuleaza concurenta intre banci, considera Consiliul Concurentei. Ancheta sectoriala pe piata serviciilor bancare de retail, derulata de Consiliul Concurentei, arata ca persoanele care vor sa isi refinanteze creditele la alte banci pentru a avea costuri mai mici intampina greutati, mai ales in cazul creditelor ipotecare, in conditiile in care valoarea actuala a ipotecii a scazut sub valoarea initiala, subliniaza institutia citata, intr-un comunicat de presa. Autoritatea propune ca, pentru partea de garantie ramasa neacoperita, sa se implice statul, prin intermediul unuia sau mai multor fonduri de garantare.

Una zic si alta fac... USR-istii au votat pensii speciale pentru Consiliul Concurentei, desi sustin ca se opun acestor privilegii

Deputatii au votat miercuri un proiect de lege care prevede, printre altele, acordarea de pensii speciale pentru membrii plenului Consiliului Concurentei, in aceleasi conditii ca pentru membrii Curtii de Conturi.

USR a admis ca a votat din neatentie pensii speciale pentru Consiliul Concurentei

Plenul Camerei Deputatilor a votat miercuri un proiect de lege care prevede, printre altele, acordarea de pensii speciale pentru membrii plenului Consiliului Concurentei, in aceleasi conditii ca pentru membrii Curtii de Conturi, adica la nivel de magistrati, iar printre cei care au votat in favoarea acestui proiect s-au numarat si 24 de deputati USR. Acestia au admis joi, pe contul USR de Facebook, ca au dat votul din neatentie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )