Libnet.ro
UNICEF

09:30

Refinantarea creditelor la o alta banca - benefica pentru clienti si pentru piata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Refinantarea creditelor la o alta banca - benefica pentru clienti si pentru piata

Consiliul Concurentei: Pentru partea de garantie ramasa neacoperita sa se implice statul, prin intermediul unuia sau mai multor fonduri de garantare Refinantarea creditelor la o alta banca decat cea care a acordat creditul aduce beneficii clientilor si stimuleaza concurenta intre banci, considera Consiliul Concurentei. Ancheta sectoriala pe piata serviciilor bancare de retail, derulata de Consiliul Concurentei, arata ca persoanele care vor sa isi refinanteze creditele la alte banci pentru a avea costuri mai mici intampina greutati, mai ales in cazul creditelor ipotecare, in conditiile in care valoarea actuala a ipotecii a scazut sub valoarea initiala, subliniaza institutia citata, intr-un comunicat de presa. Autoritatea propune ca, pentru partea de garantie ramasa neacoperita, sa se implice statul, prin intermediul unuia sau mai multor fonduri de garantare. continuă pe Ziarul Bursa

Consiliul Concurentei: Refinantarea creditului la alta banca decat cea care l-a acordat aduce beneficii clientilor

Consiliul Concurentei sustine ca romanii ar trebui sa isi poata refinanta usor creditul la o alta banca decat cea care l-a acordat, deoarece acest lucru aduce beneficii clientilor si stimuleaza concurenta intre banci. Institutia propune implicarea statului, pentru ca persoanele care vor sa faca acest lucru sa nu mai intampine greutati.

Consiliul Concurentei sustine refinantarea creditelor la o alta banca dect cea care a acordat creditul

Refinantarea creditelor la o alta banca decat cea care a acordat creditul aduce beneficii clientilor si stimuleaza concurenta intre banci, se arata intr-un comunicat al Consiliului Concurentei. Ancheta sectoriala pe piata serviciilor bancare de retail, derulata de Consiliul Concurentei, arata ca persoanele care vor sa isi refinanteze creditele la alte banci pentru a a avea costuri mai mici intampina greutati, mai ales la cazul creditelor ipotecare, in conditiile in care valoarea actuala a ipotecii a scazut sub valoarea initiala. Astfel, autoritatea propune ca pentru partea de garantie ramasa neacoperita sa se implice statul, prin intermediul unuia sau mai multor fonduri de garantare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )