Libnet.ro
UNICEF

18:15

Consiliul Concurentei: Pretul carburantilor a scazut dupa reducerea accizei

Adevărul Adevărul,
Consiliul Concurentei: Pretul carburantilor a scazut dupa reducerea accizei

Reducerea accizelor cu 32 banilitru inclusiv TVA), aplicata de la 1 ianuarie 2020, atat pentru benzina, cat si pentru motorina, s-a transmis integral in pretul carburantilor la pompa, arata concluzia Consiliului Concurentei, in urma monitorizarii realizate prin intermediul platformei Monitorul Preturilor. continuă pe Adevărul

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie pe piata parcarilor publice din Brasov

Consiliul Concurentei a anuntat, miercuri, ca a declansat o investigatie privind o posibila trucare a unei licitatii publice organizata de Primaria Municipiului Brasov, in anul 2018, pentru delegarea gestiunii prin concesionare a serviciului de amenajare, organizare si exploatare a parcarilor publice cu plata de pe domeniul public al orasului.

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea Lipomin si Carpatina de catre Prodal 94

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Prodal 94 intentioneaza sa preia companiile Lipomin si Carpatina, potrivit unui comunicat al autoritatii de concurenta, remis Redactiei noastre.

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea companiilor din grupul Onco Card de catre Medlife

Consiliul Concurentei a anuntat luni ca analizeaza operatiunea prin care Grupul Medlife intentioneaza sa preia companiile din grupul Onco Card, potrivit News. ro.

Vesti proaste pentru soferi! Pretul carburantilor ar putea exploda

Nici nu a scazut bine pretul combustibilului, ca ne-am putea trezi in curand cu noi scumpiri de carburanti. Dupa aparitia tensiunilor din Iran, pretul petroului a crescut cu aproximativ 4 procente.

Romania, afectata de conflictul dintre SUA si Iran. Cand ar putea exploda pretul carburantilor

Pretul la carburanti ar putea exploda in contextul conflictului generat de uciderea generalului iranian Soleimani la ordinul presedintelui american, Donald Trump.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )