Libnet.ro
UNICEF

10:15

Consiliul Concurentei a sanctionat cu 2,8 milioane lei Camera Notarilor Publici Suceava si 72 de notari publici din Suceava si Botosani

Hotnews Hotnews,
 Consiliul Concurentei a sanctionat cu 2,8 milioane lei Camera Notarilor Publici Suceava si 72 de notari publici din Suceava si Botosani

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 2. 243 lei aproximativ 600. 000 euro) Camera Notarilor Publici Suceava si 72 de notari publici din Suceava si Botosani, membri ai acestei organizatii, se arata intr-un comunicat al autoritatii de concurenta. Sanctiunile au fost aplicate in cadrul investigatiei, declansate in mai 2015, avand ca obiect incalcarea regulilor de concurenta de catre Camera Notarilor Publici Suceava si membrii acesteia prin stabilirea unei grile de onorarii minimale avand valori mai ridicate decat onorariile minimale aprobate prin ordin al Ministrului Justitiei. continuă pe Hotnews

Consiliul Concurentei a sanctionat cu 2,8 milioane de lei notarii din Suceava si Botosani

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 2. 243 lei aproximativ 600. 000 euro) Camera Notarilor Publici Suceava si 72 de notari publici din Suceava si Botosani, membri ai acestei organizatii.

Consiliul Concurentei a amendat cu 1,1 milioane de euro 3 companii care comercializeaza echipamente de masurare a curentului

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 4. 086,23 lei aproximativ 1,1 milioane euro) trei companii pentru realizarea unei intelegeri cu scopul limitarii comercializarii traductoarelor de masurare curent TR2520A pe teritoriul Romaniei, se arata intr-un comunicat al autoritatii de concurenta. Cele trei companii sanctionate sunt: ARC Brasov SRL 409. 837,36 lei), Dranetz Technologies Inc din SUA 687. 323,08 lei) si GMC-I Messtechnik GmbH din Germania 3. 925,79 lei).

Notari amendati cu aproape 3 milioane lei, pentru ca aveau onorarii mai mari decat cele legale

Consiliul Concurentei a amendat Camera Notarilor Publici Suceava si 72 de notari publici din Suceava si Botosani, membri ai acestei organizatii, pentru ca au realizat tabele cu onorariile minimale stabilite pentru cele mai importante acte si proceduri notariale, mult mai mari decat cele stabilite de Ministerul Justitiei.

Piatraonline incheie anul 2017 cu o cifra de afaceri de 24 milioane lei

Piatraonline, showroom si magazin online de piatra naturala, incheie anul 2017 cu o cifra de afaceri de 24 milioane lei, adica aproximativ 5. 000 Euro si incepe noul an cu planuri de dezvoltare a business-ului si consolidarea reputatiei de brand, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Cel mai mare showroom de piatra naturala, incheie anul 2017 cu o cifra de afaceri de 24 milioane lei

PIATRAONLINE, cel mai mare showroom si magazin online de piatra naturala, incheie anul 2017 cu o cifra de afaceri de 24 milioane lei, adica aproximativ 5. 000 Euro si incepe noul an cu planuri de dezvoltare a business-ului si consolidarea reputatiei de brand.

Mihai Tudose neaga ca va fi numit sef la Consiliul Concurentei (money.ro)

Fostul premier Mihai Tudose a declarat marti, pentru Money. ro, ca nu urmeaza sa fie numit la conducerea Consiliului Concurentei, asa cum s-a vehiculat in spatiul public in ultimele zile.

Mihai Tudose infirma zvonurile ca va fi numit sef la Consiliul Concurentei

Fostul premier Mihai Tudose a declarat pentru money. ro,Sigur nu voi deveni presedinte alConsiliului Concurentei. Declaratia lui Mihai Tudose vine dupa ce au existatin.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )