Libnet.ro
UNICEF

05:00

Mihai Tudose neaga ca va fi numit sef la Consiliul Concurentei (money.ro)

Hotnews Hotnews,
 Mihai Tudose neaga ca va fi numit sef la Consiliul Concurentei (money.ro)

Fostul premier Mihai Tudose a declarat marti, pentru Money. ro, ca nu urmeaza sa fie numit la conducerea Consiliului Concurentei, asa cum s-a vehiculat in spatiul public in ultimele zile. continuă pe Hotnews

Mihai Tudose infirma zvonurile ca va fi numit sef la Consiliul Concurentei

Fostul premier Mihai Tudose a declarat pentru money. ro,Sigur nu voi deveni presedinte alConsiliului Concurentei. Declaratia lui Mihai Tudose vine dupa ce au existatin.

Consiliul Concurentei a sanctionat cu 2,8 milioane de lei notarii din Suceava si Botosani

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 2. 243 lei aproximativ 600. 000 euro) Camera Notarilor Publici Suceava si 72 de notari publici din Suceava si Botosani, membri ai acestei organizatii.

Consiliul Concurentei a sanctionat cu 2,8 milioane lei Camera Notarilor Publici Suceava si 72 de notari publici din Suceava si Botosani

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 2. 243 lei aproximativ 600. 000 euro) Camera Notarilor Publici Suceava si 72 de notari publici din Suceava si Botosani, membri ai acestei organizatii, se arata intr-un comunicat al autoritatii de concurenta. Sanctiunile au fost aplicate in cadrul investigatiei, declansate in mai 2015, avand ca obiect incalcarea regulilor de concurenta de catre Camera Notarilor Publici Suceava si membrii acesteia prin stabilirea unei grile de onorarii minimale avand valori mai ridicate decat onorariile minimale aprobate prin ordin al Ministrului Justitiei.

Consiliul Concurentei a amendat cu 1,1 milioane de euro 3 companii care comercializeaza echipamente de masurare a curentului

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 4. 086,23 lei aproximativ 1,1 milioane euro) trei companii pentru realizarea unei intelegeri cu scopul limitarii comercializarii traductoarelor de masurare curent TR2520A pe teritoriul Romaniei, se arata intr-un comunicat al autoritatii de concurenta. Cele trei companii sanctionate sunt: ARC Brasov SRL 409. 837,36 lei), Dranetz Technologies Inc din SUA 687. 323,08 lei) si GMC-I Messtechnik GmbH din Germania 3. 925,79 lei).

De ce nu avem autostrazi. Declaratia halucinanta a lui Mihai Tudose

Radu Tudor a prezentat in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, un interviu acordat de Mihai Tudose, in anul 2012. Tudose spunea pe atunci ca Romania nu are autos.

Calin Popescu-Tariceanu, despre legaturile lui Mihai Tudose cu SRI: Se pare ca cine trece pe acolo nu scapa

Calin Popescu-Tariceanu a vorbit despreschimbarea premierului Mihai Tudose. La Sinteza Zilei, seful Senatului a taxat legaturile lui Tudose cu SRI. Nu a fost o confruntare.

Mihai Tudose: M-am apucat de citit, filme, chestii din astea

Fostul premier Mihai Tudose le-a spus luni ziaristilor inainte de intrarea la sedinta PSD ca s-a apucat de citit, filme, chestii din astea. Tudose a refuzat sa raspunda la intrebarile ziaristilor.

Gabriela Firea despre Mihai Tudose: Va avea o alta insarcinare politica, probabil in Parlament

Fostul premier Mihai Tudose va prelua o alta insarcinare politica, probabil in Parlament, a declarat duminica seara primarul Capitalei, Gabriela Firea, adaugand ca Tudose a avut decenta de a demisiona dupa ce i-a fost retras sprijinul politic si nu a reactionat ca Sorin Grindeanu, care a confiscat cladirea Guvernului.

Ce post i-ar putea oferi PSD fostului premier Mihai Tudose

A aparut informatia ca, dupa plecarea de la Palatul Victoria, premierul Mihai Tudose isi doreste si PSD vrea sa-i ofere un post cald, pe multe mii de euro, asa cum a primit si Sorin Grindeanu. De data.

Liviu Dragnea, noi critici pentru Mihai Tudose: Efectul a fost DEVASTATOR. Si eu, si partidul NE DELIMITAM de... (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a criticat marti declaratiile fostului premier Mihai Tudose cu privire la autonomia Tinutului Secuiesc. intrebat care este relatia dintre PSD si UDMR, Dragnea a raspun.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )