Libnet.ro
UNICEF

00:07

Consiliul Concurentei a sanctionat compania GlaxoSmithKline cu 11,9 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul Concurentei a sanctionat compania GlaxoSmithKline cu 11,9 milioane de lei

Consiliul Concurentei a sanctionat compania GlaxoSmithKline SRL GSK) cu 11,9 milioane de lei pentru nerespectarea unora dintre angajamentele pe care si le-a asumat in cadrul investigatiei privind un posibil abuz de pozitie dominanta. continuă pe Ziarul Bursa

Consiliul Concurentei a amendat firma GlaxoSmithKline SRL (GSK) cu 11,9 milioane de lei

Compania GlaxoSmithKline SRL GSK) a fost amendata cu 11,9 milioane lei pentru nerespectarea unora dintre angajamentele referitoare la medicamentele Avodart si Seretide pe care si le-a asumat in cadrul investigatiei din anul 2017 privind un posibil abuz de pozitie dominanta. Astfel, GSK era obligata sa furnizeze cele doua medicamente pe piata din Romania timp de doi ani, in cantitati care sa acopere cererea pacientilor, determinata pe baza datelor furnizate de surse independente, fapt care a fost respectat doar partial. Decizia autoritatii de concurenta poate fi contestata in instanta.

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Li-Corn SAS de catre Intersnack International B.V. si Michael Ehmann

Consiliul Concurentei analizeaza operatiunea prin care Intersnack International B. si grupul Michael Ehmann preiau in comun Li-Corn SAS si filialele sale - Nata and 239;s SAS, Nata and 239;s Pop Corn South Africa SAS si SCI Pop Corn Immobili and 232;re. Anterior acestei tranzactii, Li-Corn era controlata de grupul Michael Ehmann, anunta Consiliul Concurentei printr-un comunicat de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )