Libnet.ro
UNICEF

12:45

Consiliul Concurentei a sanctionat CRH Ciment, fost Lafarge, pentru punerea in practica a unei concentrari economice inainte de a fi autorizata

Hotnews Hotnews,
 Consiliul Concurentei a sanctionat CRH Ciment, fost Lafarge, pentru punerea in practica a unei concentrari economice inainte de a fi autorizata

Consiliul Concurentei a amendat cu 3. 314 lei aproximativ 655. 904 euro) companiile CRH Ciment Romania SA fost Lafarge) si Comnord SA pentru punerea in practica a unei concentrari economice inainte de a fi autorizata de autoritatea de concurenta. continuă pe Hotnews

Consiliul Concurentei a sanctionat companiile CRH Ciment SA si Comnord SA

Consiliul Concurentei a amendat cu suma de 3. 314 lei aproximativ 655. 904 euro) companiile CRH Ciment Romania) SA si Comnord SA pentru punerea in practica a unei concentrari economice inainte de a fi autorizata de autoritatea de concurenta.

Consiliul Concurentei a sanctionat doua companii de pe piata cimentului

Consiliul Concurentei a amendat cu 3. 314 lei aproximativ 655. 904 euro) companiile CRH Ciment Romania) si Comnord pentru punerea in practica a unei concentrari economice inainte de a fi autorizata de autoritatea de concurentak, se arata intr-un comunicat remis astazi Redactiei.

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea companiei Buse Gaz de catre Grupul Messer

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Grupul Messer preia compania Buse Gaz si asteapta observatii din piata cu privire la aceasta concentrare economica, se arata intr-un comunicat al institutiei, remis, vineri.

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Buse Gaz SRL de catre Grupul Messer

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Grupul Messer preia compania Buse Gaz SR, se arata intr-un comunicat remis Redactiei.

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Buse Gaz de catre Grupul Messer

Consiliul Concurentei a anuntat vineri ca analizeaza tranzactia prin care Grupul Messer preia compania Buse Gaz, astfel ca in urma acestei tranzactii, Grupul Messer, prin intermediul subdisiarelor Messer Romania Gaz SRL si Messer Belgium NV, va detine 100% din capitalul social al Buse Gaz.

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Buse Gaz SRL de catre grupul Messer

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Grupul Messer preia compania Buse Gaz SRL. In urma acestei tranzactii, Grupul Messer, prin intermediul subdisiarelor Messer Romania Gaz SRL si Messer Belgium NV, va detine 100% din capitalul social al Buse Gaz SRL.

Un lider PNL a fost arestat pentru camatarie

Consilierul judetean din partea PNL Mihnea Boerescu a fost arestat vineri, 12 ianuarie, fiind acuzat decamatarie. Dupa ce a fost in arest 24 de ore se pare ca Mihnea Boerescu ar fi fost trimis acasa,.

Un barbat a fost retinut pentru racolare a minorilor in scopuri sexuale si pornografie infantila

Un barbat, in varsta de 41 de ani, din localitatea Remetea Mare, judetul Timis, a fost retinut joi seara, pentru 24 de ore, pentru corupere sexuala a minorilor, racolare a minorilor in scopuri.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )