Libnet.ro
UNICEF

15:46

Consiliul Concurentei a sanctionat doua companii de pe piata cimentului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul Concurentei a sanctionat doua companii de pe piata cimentului

Consiliul Concurentei a amendat cu 3. 314 lei aproximativ 655. 904 euro) companiile CRH Ciment Romania) si Comnord pentru punerea in practica a unei concentrari economice inainte de a fi autorizata de autoritatea de concurentak, se arata intr-un comunicat remis astazi Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Doua companii de pe piata cimentului, amendate cu peste 650.000 euro

Producatorul de ciment, agregate si betoane CRH Ciment Romania) SA si compania Comnord, care se ocupa cu lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale, au fost sanctionate de Consiliul Concurentei pentru ca nu i-a notificat preluarea unei companii prin care s-a creat o concentrare economica.

Consiliul Concurentei a sanctionat CRH Ciment, fost Lafarge, pentru punerea in practica a unei concentrari economice inainte de a fi autorizata

Consiliul Concurentei a amendat cu 3. 314 lei aproximativ 655. 904 euro) companiile CRH Ciment Romania SA fost Lafarge) si Comnord SA pentru punerea in practica a unei concentrari economice inainte de a fi autorizata de autoritatea de concurenta.

Consiliul Concurentei a sanctionat companiile CRH Ciment SA si Comnord SA

Consiliul Concurentei a amendat cu suma de 3. 314 lei aproximativ 655. 904 euro) companiile CRH Ciment Romania) SA si Comnord SA pentru punerea in practica a unei concentrari economice inainte de a fi autorizata de autoritatea de concurenta.

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea companiei Buse Gaz de catre Grupul Messer

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Grupul Messer preia compania Buse Gaz si asteapta observatii din piata cu privire la aceasta concentrare economica, se arata intr-un comunicat al institutiei, remis, vineri.

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Buse Gaz SRL de catre grupul Messer

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Grupul Messer preia compania Buse Gaz SRL. In urma acestei tranzactii, Grupul Messer, prin intermediul subdisiarelor Messer Romania Gaz SRL si Messer Belgium NV, va detine 100% din capitalul social al Buse Gaz SRL.

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Buse Gaz SRL de catre Grupul Messer

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Grupul Messer preia compania Buse Gaz SR, se arata intr-un comunicat remis Redactiei.

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Buse Gaz de catre Grupul Messer

Consiliul Concurentei a anuntat vineri ca analizeaza tranzactia prin care Grupul Messer preia compania Buse Gaz, astfel ca in urma acestei tranzactii, Grupul Messer, prin intermediul subdisiarelor Messer Romania Gaz SRL si Messer Belgium NV, va detine 100% din capitalul social al Buse Gaz.

Lego va dezvolta jocuri video impreuna cu gigantul chinez Tencent. Cele doua companii ar putea crea si o retea sociala pentru copii

Lego, celebrul producator danez de jucarii, a anuntat un parteneriat cu gigantul chinez de tehnologie Tencent pentru dezvoltarea de jocuri video care vor fi promovate pe platformele Tencent, grup care in China are peste un miliard de utilizatori. Lego anunta in toamna ca va renunta la 1. 400 de angajati din cauza scaderii vanzarilor. Tencent a fost recent in centrul atentiei, cand capitalizarea sa de piata a depasit-o in noiembrie pe cea a Facebook.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )