Libnet.ro
UNICEF

08:15

Consiliul Concurentei verifica clinicile care fac teste pentru Covid-19. Motivul pentru care acestea au intrat in colimatorul institutiei

Hotnews Hotnews,
 Consiliul Concurentei verifica clinicile care fac teste pentru Covid-19. Motivul pentru care acestea au intrat in colimatorul institutiei

Consiliul Concurentei are in derulare o analiza la clinicile care efectueaza teste COVID-19, pentru a vedea daca acestea respecta legislatia in materie de concurenta, a transmis biroul de presa al institutiei, miercuri, la solicitarea Agerpres. continuă pe Hotnews

Consiliul Concurentei verifica clinicile care efectueaza teste COVID-19

Consiliul Concurentei are in derulare o analiza la clinicile care efectueaza teste COVID-19, pentru a vedea daca acestea respecta legislatia in materie de concurenta, a transmis biroul de presa al institutiei.

Clinicile private care fac teste pentru Covid-19, verificate de Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei vor verifica clinicile private carefac teste pentru depistarea infectiei cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Anuntul a fost facut, dupa ce preturile testelor au crescut brusc.

Consiliul Concurentei face verificari la clinicile care efectueaza teste COVID-19

Consiliul Concurentei are in derulare o analiza la clinicile care efectueaza teste COVID-19, pentru a vedea daca acestea respecta legislatia in materie de concurenta. in ultima perioada, cererile de teste COVID au crescut foarte mult, la fel si preturile, scrie Agerpres.

Consiliul Concurentei supune dezbaterii angajamentele BRD, Raiffeisen si BCR pentru a deveni actionari ai CIT One

Consiliul Concurentei supune dezbaterii publice propunerile de angajamente formulate de BRD - Groupe Societe Generale BRD), Raiffeisen Bank si Banca Comerciala Romana BCR) in vederea inlaturarii ingrijorarilor concurentiale identificate in contextul in care acestea vor sa devina actionari in comun ai companiei CIT One, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

EXCLUSIV Ce spun specialistii despre scaderea numarului de teste pentru coronavirus: Este o confirmare ca nu s-a marit capacitatea de testare pentru a tine pasul cu valul doi,cum s-a facut in valul unu

EXCLUSIV Medicul Timisorean, Octavian Jurma, cunoscut pentru predictiile sale legate de evolutia pandemiei de coronavirus in Romania, a oferit pentru B1. RO noi precizari referitoare la scaderea numarului de te.

Cati bani a castigat Simona Halep pentru victoria de la WTA Praga. Suma care pare ridicola pentru averea romancei

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 3), la capatul unui meci maraton. A fost o victorie care vine dupa sase luni de pauza, dar si dupa sase mingi ratate. O combinatie care a contribuit cu siguranta la cresterea moralului jucatoarei .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )