Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consiliul Elevilor cere o reforma a sistemului de evaluare, dupa numarul record de contestatii la examenele nationale

Hotnews Hotnews,
 Consiliul Elevilor cere o reforma a sistemului de evaluare, dupa numarul record de contestatii la examenele nationale

Consiliul Elevilor cere Ministerului Educatiei si Cercetarii o reforma a sistemului de evaluare la examenele nationale, dupa ce anul acesta s-a inregistrat un numar record de contestatii, interpretari gresite ale baremului si erori de calcul. Printre masurile propuse se numara si infiintarea unui Corp National al Expertilor in Evaluare si formarea profesorilor pentru situatiile de criza. continuă pe Hotnews

CONSILIUL NATIONAL AL ELEVILOR: Elevii solicita reforma sistemului de evaluare la examenele nationale

Elevii solicita reforma sistemului de evaluare la examenele nationale, prin infiintarea unui Corp National de Experti in Evaluare si organizarea unor sesiuni de formare pentru profesori, anunta Consiliul National al Elevilor, dupa ce examenele din acest an au venit cu diferente mari de note dupa contestatii, precum si cu un numar record de contestatii la Bacalaureat, conform G4media.

Lider ALDE cere interventia Comisiei Europene dupa declaratiile lui Orban

Varujan Vosganian a facut declaratii acide, in Camera Deputatilor, in cadrul dezbaterilor de la Ora premierului, la care a fost invitat Ludovic Orban. Liderul ALDE cere chiar interventia Comisiei Europene dupa declaratiile Premierului.

Mircea Badea a rabufnit dupa numarul record de infectari cu coronavirus: Sa inceteze cu astfel de manevre odioase!

Mircea Badea vine cu o reactie dura dupa ce numarul de infectari cu noul coronavirus a batut un nou record azi. Badea sustine ca acesta este rezultatul politicii autoritatilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )