Libnet.ro
UNICEF

05:45

Mircea Badea a rabufnit dupa numarul record de infectari cu coronavirus: Sa inceteze cu astfel de manevre odioase!

Antena3 Antena3,
Mircea Badea a rabufnit dupa numarul record de infectari cu coronavirus: Sa inceteze cu astfel de manevre odioase!

Mircea Badea vine cu o reactie dura dupa ce numarul de infectari cu noul coronavirus a batut un nou record azi. Badea sustine ca acesta este rezultatul politicii autoritatilor. continuă pe Antena3

Ce spune ministrul Sanatatii despre numarul-record de infectari. Tataru: Depinde de noi, putem sa ajungem si la un numar mai mare

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru e de parere ca Romania se va confrunta cu o crestere progresiva, nu exponentiala, a cazurilor de infectare cu noul coronavirus, in contextul in care in ultimele 24 de ore un numar record de romani, 555, s-au imbolnavit de Covid-19. Seful MS spune insa ca depinde doar de noi daca acest numar de cazuri zilnice va creste in continuare sau nu.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis, prima reactie dupa numarul record de cazuri de COVID-19: Declaratii de presa dupa ora 17.00 (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis face, miercuri, o vizita la Institutul Cantacuzino, vizita la finalul careia va sustine o declaratie de presa. Este de asteptat astfel ca seful statului sa aiba o prima reactie cu.

Iohannis, apel la Marcel Ciolacu: Este momentul sa lasam divergentele politice deoparte!

Klaus Iohannis a facut, miercuri, declaratii la Institutul Cantacuzino din Capitala, dupa numarul record de cazuri COVID-19 inregistrate miercuri in Romania. De la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 555 de noi cazuri de imbolnavire.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa numarul record de cazuri de COVID-19: Raspunderea este partajata intre autoritati si cetateni. Solicit Parlamentului sa ia in dezbatere in regim de urgenta legea care clarifica izolarea si carantina (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut, miercuri, o vizita la Institutul Cantacuzino, vizita la finalul careia asustinut o declaratie de presa. Seful statului a avut astfel o prima reactie cu privire la.

Mircea Badea l-a UMILIT pe Selly, in direct, la Antena 3!

Andrei Selaru, cunoscut drept Selly in lumea vloggerilor, a fost invitatul lui Mihai Gadea, luni seara, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Pe finalul editiei, Mircea Badea a intervenit si el in.

Mircea Badea i-a povestit in direct vlogger-ului Selly cum a fentat profesorul la cel mai greu examen din viata sa

Cunoscutul vlogger Selly a fost, luni, invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza zilei, ocazie cu care a vorbit deschis despre problemele sistemului de invatamant si despre cum s-a descurcat el in ultimii ani in postura de elev. in finalul discutiei a venit randul lui Mircea Badea sa-i impartasesca lui Selly amintiri din timpul scolii.

Cantecul cu vocea lui Klaus Iohannis facut celebru de Mircea Badea - VIDEO

Mircea Badea a facut recent celebru un cantec cu vocea lui Klaus Iohannis. Melodia, numita Klaus Iohannis - Jo Napot Kivanok a fost postata pe canalul de Youtube Nazef si a strans deja peste 220. 000 de vizualizari. Chiar autorul spune despre acest gen de cantec ca e o caterinca muzicala.

Mircea Badea, previziune infioratoare: PNL va veni cu aceasta lege in Parlament!

Mircea Badea a afirmat, duminica, in emisiunea in gura presei, ca PNL ar putea veni cu o lege care sa incheie perioada de asa numit vid legislativ in care carantinarea, izolarea sau internarea asimptomaticilor nu mai este reglementata.

Fenomenul care l-a facut pe Mircea Badea sa poarte manusi de iarna in toiul verii

Marele campion Helmut Duckadam a fost marti seara invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza zilei. Eroul de la Sevilla a povestit amanunte mai putin cunoscute din viata sa, dar mai ales despre ce a simtit cand a devenit eroul tuturor romanilor dupa ce aparat toate cele patru lovituri de la 11 metri in finala Cupei Campionilor Europeni din 1986 si a aducs trofeul echipei sale, Steaua Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )