Libnet.ro
UNICEF

20:15

Consiliul Fiscal avizeaza negativ propunerea Guvernului de modificare a Codului fiscal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul Fiscal avizeaza negativ propunerea Guvernului de modificare a Codului fiscal

Consiliul Fiscal a avizat negativ propunerea Guvernului Tudose de modificarea a Codului fiscal, argumentand ca impactul pachetului de modificari fiscale implica o pierdere de circa 5,2 miliarde de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Consiliul Fiscal avizeaza negativ modificarile la Codul fiscal: Pierdere de 5,2 miliarde de lei, nu putem certifica incadrarea in tinta de deficit

Consiliul Fiscal sustine ca pachetul de masuri propus de Guvern ce modifica Codul Fiscal in sensul mutarii contributiilor la angajat si al reducerii impozitului pe venit aduce riscuri, la nivel de impact, neobisnuit de mari si ar genera in 2018 o pierdere de venituri la nivelul bugetului consolidat de 5,2 miliarde lei.

Consiliul Fiscal avizeaza negativ noul pachet de masuri ale Guvernului: Riscuri neobisnuit de mari

Opinia Consiliului Fiscal exprimata vineri asupra noului pachet legislativ lansat de Guvern este ca masurile propuse comporta riscuri neobisnuit de mari si pierderi de 5,2 milioane de.

Consiliul Fiscal - aviz negativ pentru modificarile din Codul Fiscal

Reprezentantii Consiliului Fiscal nu sunt de acord cu modificarile propuse de Guvernul Tudose la Codul Fiscal si sustin ca acestea ar putea duce la depasirea tintelor bugetare in urmatorii doi ani.

Consiliul Fiscal: Impactul pachetului de modificari fiscale implica o pierdere de circa 5,2 miliarde de lei. Avizam negativ propunerea de modificarea a Codului fiscal

Impactul pachetului de modificari fiscale implica o pierdere de circa 5,2 miliarde de lei, in timp ce o evaluare a masurilor de compensare identificate in Nota de fundamentare nu indica acoperirea in intregime a acesteia. Cu toate acestea, o asemenea abordare nu este potrivita - impactul identificat este conditionat de ipotezele cu privire la cresterea salariilor brute care au drept sursa de provenienta inclusiv cresterea masiva a remunerarii salariatilor din sectorul public in baza legii salarizarii unitare, cu consecinte majore asupra dimensiunii cheltuielilor bugetare, se arata in opinia transmisa vineri de Consiliul Fiscal vezi integral opinia in atasament).

Consiliul Economic si Social a avizat negativ proiectul de modificare a Codului Fiscal

Proiectul de modificare a Codului Fiscal a primit aviz negativ din Consiliului Economic si Social CES), organism consultativ al Parlamentului si al Guvernului Romaniei, a declarat vineri, Dumitru Coarna, presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual din Romania si membru al CES, relateaza News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )