Libnet.ro
UNICEF

06:00

Consiliul Fiscal - aviz negativ pentru modificarile din Codul Fiscal

România Liberă România Liberă,
Consiliul Fiscal - aviz negativ pentru modificarile din Codul Fiscal

Reprezentantii Consiliului Fiscal nu sunt de acord cu modificarile propuse de Guvernul Tudose la Codul Fiscal si sustin ca acestea ar putea duce la depasirea tintelor bugetare in urmatorii doi ani. continuă pe România Liberă

Consiliul Fiscal avizeaza negativ noul pachet de masuri ale Guvernului: Riscuri neobisnuit de mari

Opinia Consiliului Fiscal exprimata vineri asupra noului pachet legislativ lansat de Guvern este ca masurile propuse comporta riscuri neobisnuit de mari si pierderi de 5,2 milioane de.

Consilul Economic si Social a dat aviz negativ modificarilor propuse de Guvern privind Codul Fiscal

Consiliul Economic si Social, din care fac parte sindicatele, patronatele si societatea civila a dat aviz negativ modificarilor propuse de Guvern privind Codul Fiscal. Votul a fost unul covarsitor, a.

Consiliul Fiscal: Impactul pachetului de modificari fiscale implica o pierdere de circa 5,2 miliarde de lei. Avizam negativ propunerea de modificarea a Codului fiscal

Impactul pachetului de modificari fiscale implica o pierdere de circa 5,2 miliarde de lei, in timp ce o evaluare a masurilor de compensare identificate in Nota de fundamentare nu indica acoperirea in intregime a acesteia. Cu toate acestea, o asemenea abordare nu este potrivita - impactul identificat este conditionat de ipotezele cu privire la cresterea salariilor brute care au drept sursa de provenienta inclusiv cresterea masiva a remunerarii salariatilor din sectorul public in baza legii salarizarii unitare, cu consecinte majore asupra dimensiunii cheltuielilor bugetare, se arata in opinia transmisa vineri de Consiliul Fiscal vezi integral opinia in atasament).

Record negativ pentru Barcelona

Egalul fara goluri inregistrat intre Olympiakos si Barcelona reprezinta un record negativ pentru formatia blaugrana.

Sarbatoare mare pentru crestinii din Romania. Ce e bine sa faci pe 1 noiembrie

Miercuri, 1 noiembrie, este sarbatoare pentru crestinii din Romania si este bine ca acestia sa se roage. Sfintii Cosma si Damian au trait in secolul al IV-lea. S-au nascut dintr-un tata.

Marea revolutie fiscala a Guvernului, criticata de toata lumea. Avize negative de la Consiliul Fiscal si Consiliul Economic si Social

Blocaj la Guvern! Revolutia fiscala dorita de Liviu Dragnea si Mihai Tudose mai are de asteptat. Sedinta de guvern care ar fi trebuit sa aiba loc a fost amanata pentru luni. Si asta pentru ca.

Modificarile fiscale pregatite pentru veniturile din activitati independente - PFA, profesii liberale, drepturi de proprietate intelectuala

Prin proiectul de Ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului Fiscal publicat recent pe site-ul Ministerului Finantelor se aduc o serie de modificari legislatiei fiscale existente in prezent, inclusiv modificari in ceea ce priveste activitatile independente, atat sub aspectul impozitului pe venit cat si asupra contributiilor de asigurari sociale si de sanatate datorate la bugetul de stat sau cel de asigurari sociale - cu aplicabilitate de la 1 ianuarie 2018.

Veste antiinjunghiere pentru politisti din strada (VIDEO)

Ministerul de Interne ia primele masuri pentru protectia politistilor din strada, dupa ce mai multi oameni ai legii au fost atacati sau chiar omorati. Agentii Politiei Romane vor fi dotati cu.

PRO TV, scos la vanzare! Cat vrea CME pentru televiziunea din Romania

CME se pregateste sa vanda la pachet operatiunile din Cehia, Slovacia si Romania si are deja o oferta de 800 de milioane de dolari pentru Cehia si Romania, informeaza Orlando Nicoara, care.

Romania plateste prea mult pentru energia din vant. Regenerabilele, de la glorie la declin

Camera Deputatilor va reface legislatia de stimulare a productiei de energie verde, pentru a da un restart investitiilor in sector.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )