Libnet.ro
UNICEF

21:45

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii: Premierul Viorica Dancila nu a discriminat cand i-a comparat pe protestatari cu autistii. Seful CNCD a votat impotriva deciziei (surse)

Hotnews Hotnews,
 Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii: Premierul Viorica Dancila nu a discriminat cand i-a comparat pe protestatari cu autistii. Seful CNCD a votat impotriva deciziei (surse)

Colegiul director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii a decis luni ca premierul Viorica Dancila nu a discriminat atunci cand i-a comparat pe protestatari cu autistii, potrivit unui comunicat al institutiei. Votul in colegiu a fost 7-1, singurul vot impotriva deciziei fiind al presedintelui CNCD, Csaba Asztalos, potrivit unor surse politice. continuă pe Hotnews

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii: Premierul Viorica Dancila nu a discriminat cand i-a comparat pe unii europarlamentari cu autistii. Seful CNCD a votat impotriva deciziei (surse)

Colegiul director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii a decis luni ca premierul Viorica Dancila nu a discriminat atunci cand i-a comparat pe unii europarlamentari cu autistii, potrivit unui comunicat al institutiei. Votul in colegiu a fost 7-1, singurul vot impotriva deciziei fiind al presedintelui CNCD, Csaba Asztalos, potrivit unor surse politice.

CNCD: Afirmatiile premierului Viorica Dancila despre autisti nu reprezinta discriminare

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) a stabilit luni ca afirmatia premierului Viorica Dancila despre autisti care dezinformeaza la Bruxelles se incadreaza in limitele libertatii de.

Pozitia CNCD cu privire la Viorica Dancila: Declaratia cu referire la autisti nu e discriminare

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) a decis, luni, ca declaratia premierului Viorica Dancila despre autisti care dezinformeaza la Bruxelles nu constituie discriminare si se incadreaza in limitele libertatii.

CNCD a disculpat-o pe Viorica Dancila dupa declaratiile privind autistii: Se incadreaza in limite

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) a decis, luni, ca declaratiile premierului.

Directorul Consiliului pentru Combaterea Discriminarii, dupa ce institutia pe care o conduce a hotarat ca premierul Dancila nu a discriminat atunci cand a folosit termenul autist pentru a se referi la politicieni: Nu sunt mandru deloc

Presedintele Consiliului National pentru Combatere a Discriminarii, Asztalos Csaba, a scris luni, peFacebook, ca nu e mandru deloc de decizia de astazi in care Colegiul director al institutiei pe care o conduce a decis ca premierul Viorica Dancila nu a discriminat si lezat pacientii cu autism, atunci cand a catalogat unii europarlamentari drept autisti, pentru ca dezinformeaza UE in ciuda faptului ca stiu adevarul.

Dezvaluirile facute de premierul Viorica Dancila despre candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a vorbit, duminica seara, despre posibilitatea ca la congresul PSD sa se discute despre viitoarele alegeri prezidentiale si, respectiv, despre o candidatura a liderului.

Premierul Viorica Dancila: Ministrul Transporturilor va raspunde cu functia daca in acest an nu vor fi realizati 60 km autostrada

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca pana pe 11 martie va fi prezentat un program etapizat privind obiectivele care trebuie indeplinite in domeniul transporturilor, dar si ca ministrul de resort va raspunde .

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit astazi cu Familia Regala a Romaniei

Premierul Viorica Dancila a participat, astazi, la un pranz de lucru, la Palatul Elisabeta, oferit de Margareta, Custodele Coroanei romane, si Principele Radu, se arata intr-un comunicat al Guvernului, remis Redactiei.

Premierul Viorica Dancila transmite un mesaj important in scandalul revocarii lui Kovesi

Premierul Viorica Dancila transmite un mesaj important in scandalul revocarii lui Kovesi. Am spus de fiecare data ca justitia trebuie sa fie libera. Am ascultat raportul la televizor, am vazut ce este.

Raluca Pruna, fost ministru al Justitiei, despre decizia CNCD in privinta termenului autist, folosit de Viorica Dancila: I rest my case

Raluca Pruna, fost ministru al Justitiei in Guvernul Ciolos, a comentat luni seara decizia Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) de a nu o sanctiona pe Viorica Dancila pentru discriminare cand aceasta din urma a folosit termenul autist. Raluca Pruna a comparat decizia CNCD in acest caz cu cea din urma cu cateva saptamani cand l-a amendat pe Cristian Tudor Popescu pentru asemanarea coafurii premierului cu a unui pavian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )