Libnet.ro
UNICEF

11:45

Premierul Viorica Dancila transmite un mesaj important in scandalul revocarii lui Kovesi

Antena3 Antena3,
Premierul Viorica Dancila transmite un mesaj important in scandalul revocarii lui Kovesi

Premierul Viorica Dancila transmite un mesaj important in scandalul revocarii lui Kovesi. Am spus de fiecare data ca justitia trebuie sa fie libera. Am ascultat raportul la televizor, am vazut ce este. continuă pe Antena3

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit astazi cu Familia Regala a Romaniei

Premierul Viorica Dancila a participat, astazi, la un pranz de lucru, la Palatul Elisabeta, oferit de Margareta, Custodele Coroanei romane, si Principele Radu, se arata intr-un comunicat al Guvernului, remis Redactiei.

Anuntul facut de premierul Viorica Dancila in urma cu putin timp

Proiectul descentralizarii nu trebuie abandonat, acesta fiind unul dintre mesajele transmise de premierul Viorica Dancila in cadrul reuniunii Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania, care a avut loc.

Premierul Viorica Dancila cere ridicarea MCV, la Bruxelles: Romania indeplineste toate conditiile

Premierul Viorica Dancila a avut miercuri, la Bruxelles, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker. Dancila a spus ca Romania indeplineste conditiile de aderare la Schengen si cere.

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu presedintele Comisiei Europene

Premierul Viorica Dancila a avut astazi, la Bruxelles, o intrevedere cu Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene si comisarul european Corina Cretu, ocazie cu care cei trei oficiali au abordat o serie de teme, printre care presedintia romana a Consiliului UE.

Premierul Viorica Dancila se afla astazi si maine la Bruxelles. Ea se va intalni cu Tusk, Tajani si Juncker

Premierul Viorica Dancila se afla astazi si maine la Bruxelles, in prima vizita externa in calitate de sef al Guvernului de la Bucuresti, ea urmand sa aiba intalniri cu presedintele Consiliului European, cu presedintele Parlamentului European si cu presedintele Comisiei Europene.

intalnire intre comisarul european, Corina Cretu, si premierul Viorica Dancila la Bruxelles

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, s-a intalnit marti, la Bruxelles, cu pre.

Viorica Dancila, prima reactie pe cererea de revocare a lui Kovesi: Justitia trebuie sa fie libera si nimeni sa nu interfereze in actul de justitie (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a comentat la finalul unei intrevederi pe care a avut-o cu membrii Casei Regale, scandalul momentul, cel al declansarii de catre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a procedurii de.

Viorica Dancila spune ca nu va candida la o functie in PSD la congresul din 10 martie

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca nu va candida la nicio functie in partid la congresul extraordinar al PSD din 10 martie, transmite Agerpres.

Viorica Dancila despre raportul privind activitatea DNA: Eu astept ca domnul ministru al Justitiei sa faca o analiza obiectiva si sa ia deciziile care se impun

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi dimineata, in legatura cu raportul privind activitatea DNA, pe care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa il prezinte joi, la ora 18:00, ca Eu astept ca domnul ministru al Justitiei sa se incadreze in limitele legale, sa faca o analiza obiectiva si sa ia deciziile care se impun. Dancila sustine ca nu a discutat cu Tudorel Toader despre acest raport.

Viorica Dancila: Am primit toata sustinerea de la varful Bruxellesului

Premierul Viorica Dancila a declarat la Romania TV ca a fost sustinuta si incurajata de liderii importanti de la Bruxelles si ca se bucura de tot sprijinul lor. Dancila da vina pe greaua mostenire in ceea ce priveste absorbtia fondurilor europene, sustine insa ca stam mai bine decat tari precum Germania si da garantii ca pana in 2023 vom avea 100% absorbtie de fonduri europene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )