Libnet.ro
UNICEF

15:01

Consiliul Sibex, din nou la votul actionarilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul Sibex, din nou la votul actionarilor

Actionarii Sibex vor decide, in Adunarea Generala din 25/26 octombrie, revocarea individuala a membrilor Consiliului de Administratie, potrivit convocatorului completat publicat vineri. continuă pe Ziarul Bursa

Departamentul pentru Energie cauta din nou candidati pentru CS al Hidroelectrica

Departamentul pentru Energie, actionarul majoritar al Hidroelectrica, cauta din nou candidati pentru Consiliul de Supraveghere, dupa ce in luna august a reconfirmat componenta structurii de conducere a producatorului de electricitate, anunta Mediafax.

Netanyahu avertizeaza, din nou, Iranul cu un ATAC.

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a evocat din nou, marti, posibilitatea lansarii unui atac preventiv impotriva Iranului. Inamicii trebuie luati in serios; nu trebuie neglijati niciodata. Este interzis sa renuntam la un atac preventiv, a declarat premierul Israelului, intr-un discurs rostit in Knesset cu ocazia comemorarii razboiului israelo-arab din 1973, relateaza AFP, citata de Mediafax. Un razboi preventiv este una dintre deciziile cele mai dificile pe care trebuie sa le ia un .

Sirenele pentru situatii de urgenta s-au declansat din nou la Galati. Alarma a fost falsa.

Sirenele pentru situatii de urgenta din Galati s-au declansat din nou, sambata, din motive tehnice, informeaza Mediafax. Sirenele pentru situatii de urgenta s-au declansat la orele pranzului, alarmele functionand aproximativ 20 de secunde. Colonelul Daniel Adochitei de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Galati a declarat ca noile echipamente instalate dupa incidentul din 7 octombrie, cand sirenele s-au declansat din cauza unei defectiuni, au fost resetate, declansandu-se .

Laszlo Tokes, reales presedinte al CNMT, anunta ca va candida din nou la PE si va lupta pentru autonomie

Eurodeputatul Laszlo Tokes, reales sambata presedinte al Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania, a anuntat ca va candida pentru un nou mandat in Parlamentul European, fie in numele unei coalitii a partidelor maghiare, fie ca independent, fie in alta formula, relateaza Mediafax.

Tokes, reales presedinte al CNMT, anunta ca va candida din nou la PE si va lupta pentru ...

Eurodeputatul Laszlo Tokes, reales sambata presedinte al CNMT, a anuntat ca va candida pentru un nou mandat in Parlamentul European, informeaza Mediafax. Cei 120 de delegati care au participat sambata la Adunarea Generala a Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania CNMT) l-au reales in unanimitate pe eurodeputatul Laszlo Tokes in functia de presedinte. Dup realegerea sa, Tokes a spus ca CNMT va continua, spre deosebire de UDMR, lupta pentru autonomia maghiarilor din Bazinul .

Sirenele pentru situatii de urgenta din Galati s-au declansat din nou

Sirenele pentru situatii de urgenta amplasate pe mai multe cladiri din municipiul Galati s-au declansat din nou, astazi, la orele pranzului, din motive tehnice, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) spunand ca echipamentele au fost resetate, iar declansarea sirenelor s-a produs automat, potrivit Antena 3.

Rovana Plumb a obtinut din nou sefia Organizatiei de Femei a PSD.

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, care conduce din 2005 Organizatia de Femei a PSD, a fost reconfirmata pentru un nou mandat, sambata, la Conferinta Nationala a Organizatiei Femeilor Social-Democrate, care s-a desfasurat la Iasi, informeaza Mediafax. Rovana Plumb, singura care si-a depus candidatura la sefia Organizatiei de Femei a PSD, a fost validata in unanimitate, prin vot deschis, de cele aproximativ 1. 000 de participante la Conferinta Nationala a Organizatiei Femeilor Social-Democrate, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )