Libnet.ro
UNICEF

06:45

O consolare frumoasa sau un meci inutil? Van Gaal critica dur organizarea unei partide pentru locul 3 la Mondial

Adevărul Adevărul,
O consolare frumoasa sau un meci inutil? Van Gaal critica dur organizarea unei partide pentru locul 3 la Mondial

Invinsele din semifinale, Brazilia si Olanda, se vor infrunta, sambata ora 23. 00, TVR1), la Brasilia, in finala mica a turneului. E o confruntare de care nimeni nu prea are chef, dupa cum a admis selectionerul batavilor, Louis van Gaal. continuă pe Adevărul

Luis Van Gaal socheaza din nou. A refuzat vacanta celor de la Manchester United

Inca selectionerul Olandei pentru o ultima partida, finala mica a Cupei Mondiale cu Brazilia, Luis Van Gaal a anuntat ca nu-si va lua vacanta dupa turneul final si se va apuca grabnic de treaba la Manchester United.

CM 2014. Van Gaal, tradat din interior. De ce n-a mai apelat la Tim Krul

Antrenorul Olandei, Louis Van Gaal, ar fi vrut sa repete mutarea pe care a facut-o la meciul cu nationala din Costa Rica, in sferturile Cupei Mondiale, cand in minutul 120 l-a inlocuit pe portarul titular Cillessen cu rezerva Tim Krul, antrenat special pentru loviturile de departajare.

Van Gaal dupa eliminare: Este o mare dezamagire

Luis Van Gaal, antrenorul echipei Olandei, a declarat ca traieste o mare dezamagire dupa ratarea calificarii in finala Cupei Mondiale.

CM 2014. Olanda - Argentina sau strategul Van Gaal versus magicianul Sabella. Echipele probabile

Olanda - Argentina azi, 23. 00, TVR 1), a doua semifinala de la CM, aduce o disputa intre multe staruri, dar si intre doi antrenori foarte diferiti. Selectionerul olandez a uimit aproape la fiecare meci cu deciziile sale tactice, cel argentinian a creat o echipa in jurul lui Messi.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )