Libnet.ro
UNICEF

19:45

Consolidari pe piata telecom din Romania: Vanzarea operatorului de comunicatii prin cablu Digital Cable Systems ar putea avea loc in 2015

Hotnews Hotnews,
 Consolidari pe piata telecom din Romania: Vanzarea operatorului de comunicatii prin cablu Digital Cable Systems ar putea avea loc in 2015

Fondul international de investitii PineBridge, actionarul majoritar si cel care controleaza operatorul de comunicatii prin cablu Digital Cable Systems AKTA), a decis si demarat anul trecut un proces de vanzare integrala a acestui operator si exitul ar putea avea loc in 2015, a precizat pentru HotNews. ro Dinu Malacopol, directorul general al DCS AKTA). Acesta a spus ca sunt mai multi ofertanti in acest moment - operatori telecom din piata locala, dar si fonduri de investitii. Dinu Malacopol, care este si actionar minoritar in DCS cu 0,00161% din actiuni), si-a exprimat parerea ca operatorul ar valora intre 150 milioane euro si 200 de milioane euro, dar ca decizia apartine actionarului majoritar. continuă pe Hotnews

Aproape o treime dintre fabricile de lapte din Romania s-au inchis anul trecut

Peste 50 de fabrici de lapte din Romania, reprezentand aproape o treime din total, s-au inchis anul trecut din cauza scaderii cererii pe piata interna si cresterii costurilor de productie, a declarat Dorin.

APRIL: Aproape o treime dintre fabricile de lapte din Romania s-au inchis anul trecut

Peste 50 de fabrici de lapte din Romania, reprezentand aproape o treime din total, s-au inchis anul trecut din cauza scaderii cererii pe piata interna si cresterii costurilor de productie, a declarat Dorin Cojocaru, presedintele patronatului APRIL din industria laptelui.

Anul negru al laptelui romanesc: Aproape o treime dintre fabricile de profil din Romania s-au inchis in 2014, avertizeaza un patronat din domeniu

Peste 50 de fabrici de lapte din Romania, reprezentand aproape o treime din total, s-au inchis in anul 2014, din cauza scaderii cererii pe piata interna si cresterii costurilor de productie, a declarat, marti, Dorin Cojocaru, presedintele patronatului APRIL din industria laptelui.

50 de fabrici de lapte din Romania, inchise in 2014

Aproximativ o treime din fabricile de lapte din Romania si-au inchis portile in cursul anului trecut. Este vorba despre peste 50 de unitati de productie care si-au oprit activitatea din cauza scaderii cererii pe piata interna si cresterii costurilor de productie, potrivit presedintelui patronatului APRIL din industria laptelui, Dorin Cojocaru.

Masura speciala luata pentru elevii UNGURI din Romania. Trebuie sa promoveze Bacalaureatul

Liceenii maghiari din Romania vor face meditatii gratuite la Limba romana, pentru a promova examenul de Bacalaureat. Institutul de Cercetari in Strategii Nationale de la Budapesta, condus de primarul orasului.

Colegiul Medicilor din Romania: Migratia a crescut si in 2014. 3.000 de medici intra anual in sistem si aproape 3.500 ies

Colegiul Medicilor din Romania semnaleaza faptul ca migratia medicilor a crescut si in 2014, fiind inregistrate 2. 450 de cereri pentru eliberarea certificatelor care permit munca in strainatate, estimandu-se.

CMR: Sistemul medical din Romania pierde anual 500 de medici

Colegiul Medicilor atrage atentia asupra faptului ca migratia medicilor din Romania a crescut si in 2014, fiind inregistrate 2. 450 de cereri pentru eliberarea certificatelor care permit munca in strainatate, estimandu-se ca anual intra in sistem 3. 000 de doctori si ies aproape 3.

Amadeus, rochii rosii sexy la cel mai scump Revelion din Romania!

Cele patru talentate si frumoase artiste din trupa Amadeus au stralucit in tinute superbe la cea mai scumpa petrecere de Revelion din tara, eveniment cu tematica Moulin Rouge, organizat in incinta Casinoului din Sinaia.

(p) Premiera pe piata din Romania 150; pachetele de solutii de filtrare La Fantana si espressor de cafea Lavazza pentru acasa

La Fantana, liderul pietei de imbuteliere a apei in sistem watercooler si purificator si furnizor de aprovizionare cu apa si cafea, ofera in premiera pe piata pachete compuse din solutii de filtrare si espressoare de cafea, pentru acasa.

Analiza RL. Marea prabusire a regilor asfaltului din Romania

In acest moment, doar cativa constructori romani de drumuri, importanti se mai pot lauda cu faptul ca nu au probleme cu justitia si si-au pastrat afacerile profitabile. Anul 2014 a adus noi arestari ale DNA din randul asfaltatorilor romani, astfel incat lista celor anchetati s-a marit cu noi nume grele: fratii Horpos de la Straco si Dan Besciu foto), patronul companiei Euroconstruct Trading 98. Cei doi s-au alaturat altor asfaltatori importanti anchetati pentru fapte de coruptie, cum ar fi Nelu Iordache de la Romstrade si Theodor Barna Tehnologica Radion). Problemele cu legea ale constructorilor s-au reflectat si in numarul mare al insolventelor inregistrate in acest domeniu. Pe acest fond se remarca faptul ca tot mai multe companii straine si-au facut loc pe piata romaneasca. Acestea si-au majorat cota de piata de la 29% in 2009 la 40 % in 2013.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )