Libnet.ro
UNICEF

08:16

Constanta: Barbat de 25 de ani din Iasi, mascat si inarmat cu doua cutite a fost prins

România Liberă România Liberă,
Constanta: Barbat de 25 de ani din Iasi, mascat si inarmat cu doua cutite a fost prins

Un barbat de 25 de ani din Iasi, mascat si inarmat cu doua cutite, a fost prins de politistii consta. continuă pe România Liberă

Scene socante, la Navodari. Un tanar din Iasi, mascat si inarmat, a fost impuscat de politisti

Un tanar de 25 de ani din Iasi, mascat si inarmat, a fost impuscat de politisti, la Navodari, dupa ce a fugarit 4 persoane si a atacat un politist care incerca sa il prinda. Scene socante, la Navodari. Un iesean, mascat si inarmat cu doua cutine, a fost impuscat de politisti Vineri dimineata, conform politistilor .

Ce facea pe litoral tanarul din Iasi impuscat de politisti la Navodari. Barbatul era beat si a fugarit mai multi oameni pe strada inarmat cu doua cutite

Un tanar de 25 de ani din Iasi a fost impuscat de politisti dupa ce a fugit dupa mai multi oameni pe strazile din Navodari inarmat cu un cutit.

Tanar impuscat de politisti la Navodari. Barbatul purta o masca si alerga oameni pe strada inarmat cu doua cutite

Un tanar de 25 de ani din Iasi a atacat persoane pe strada, in Navodari, in dimineata zilei de 9 august. Agresorul a fost incoltit de oamenii legii, dar a refuzat sa se predea.

VIDEO Politisti locali din Iasi, surprinsi cand dezumfla rotile bicicletei unui tanar Purtator de cuvant: Au recurs la metode de care noi ne detasam

Doi politisti locali din Iasi i-au dezumflat rotile de la bicicleta unui tanar care ar fi facut acrobatii intr-o zona pietonala din oras. Nu e normal. Colegii nostri au recurs la metode de care noi ne detasam. Nu trebuia sa recurga la un altfel de gest, dar probabil au vazut ca masurile anterioare nu au finalitate si au crezut ca in acest mod pot rezolva situatia, declarat Nicoleta Deciu, purtator de cuvant la Politia Locala Iasi.

Adolescentul de 15 ani din Reghin a sunat la 112 si a spus ca mama sa a fost injunghiata. Politistii au plecat imediat spre adresa iar cand au ajuns la usa au avut parte de o surpriza

Un adolescent in varsta de 15 ani, din Reghin, a anuntat la 112 ca tatal sau si-a injunghiat mama. Adresa pe care baiatul a dat-o operatorului a fost insa a unei familii pe care a vrut sa se razbune pentru.

O femeie de 71 de ani din Ploiesti data disparuta a fost gasita

O femeie de 71 de ani din Ploiesti data disparuta luni dupa ce a plecat voluntar de acasa a fost gas.

Un copil de 9 ani din Bucuresti a sunat la 112 si a anuntat ca a fost inchis intr-un canal colector

Un copil de 9 ani din Bucuresti a sunat, marti, la 112 si a anuntat ca a fost inchis intr-un canal c.

Interventie ca in filme in Constanta: Un tanar MASCAT si inarmat cu doua cutite a atacat mai multe persoane. Politistii l-au impuscat (VIDEO)

Scene dramatice, vineri dimineata, pe strazile din Navodari. Un tanar de 25 de ani din Iasi, mascat si inarmat cu doua cutite, a atacat mai multe persoane, printre care si un politist care a vrut sa-l.

O fata de 14 ani din Constanta a sunat la 112 si a spus ca e rapita. Copila tipa ca a luat-o un barbat si a abandonata pe un camp din Tuzla. Ce se intaplase de fapt cu ea

Autoritatile au fost alertate prin 112 ca o minora de 14 ani a fost rapita de un barbat necunoscut, cu un autoturism, si abandonata pe un camp, in apropierea localitatii Tuzla, dupa demararea cercetarilor.

Un barbat de 80 de ani, tatal unui fost sef din Politia Timis, este acuzat ca a agresat sexual o fata de 6 ani

Un barbat de 80 de ani, din comuna Buces, judetul Hunedoara, este cercetat de procurori, dupa ce ar fi agresat sexual o fata de sase ani, vecina sa, in timp de parintii copilei erau la munca, in camp. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, barbatul este tatal unui fost sef din Politia Timis, schimbat din functie in urma unui scandal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2811 seconds )