Libnet.ro
UNICEF

15:15

Interventie ca in filme in Constanta: Un tanar MASCAT si inarmat cu doua cutite a atacat mai multe persoane. Politistii l-au impuscat (VIDEO)

B1 B1,
Interventie ca in filme in Constanta: Un tanar MASCAT si inarmat cu doua cutite a atacat mai multe persoane. Politistii l-au impuscat (VIDEO)

Scene dramatice, vineri dimineata, pe strazile din Navodari. Un tanar de 25 de ani din Iasi, mascat si inarmat cu doua cutite, a atacat mai multe persoane, printre care si un politist care a vrut sa-l. continuă pe B1

Barbat inarmat cu doua cutite, impuscat de politisti in timp ce fugarea doua cupluri in Navodari Atacatorul avea o masca pe fata

Politistii din Navodari au ranit cu un foc de pistol un tanar inarmat cu doua cutite, care fugarea doua cupluri pe strada, la Navodari. Atacatorul, care avea o masca pe fata, a fost prins de politisti la capatul unei urmariri pe strazile din oras.

Constanta: Barbat de 25 de ani din Iasi, mascat si inarmat cu doua cutite a fost prins

Un barbat de 25 de ani din Iasi, mascat si inarmat cu doua cutite, a fost prins de politistii consta.

Tanar impuscat de politisti la Navodari. Barbatul purta o masca si alerga oameni pe strada inarmat cu doua cutite

Un tanar de 25 de ani din Iasi a atacat persoane pe strada, in Navodari, in dimineata zilei de 9 august. Agresorul a fost incoltit de oamenii legii, dar a refuzat sa se predea.

Ce facea pe litoral tanarul din Iasi impuscat de politisti la Navodari. Barbatul era beat si a fugarit mai multi oameni pe strada inarmat cu doua cutite

Un tanar de 25 de ani din Iasi a fost impuscat de politisti dupa ce a fugit dupa mai multi oameni pe strazile din Navodari inarmat cu un cutit.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )