Libnet.ro
UNICEF

09:17

Constanta: Tanarul de 16 ani care a provocat un accident soldat cu moartea a doua femei, retinut

Hotnews Hotnews,
 Constanta: Tanarul de 16 ani care a provocat un accident soldat cu moartea a doua femei, retinut

Tanarul de 16 ani care a provocat, vineri seara, in orasul Medgidia, judetul Constanta, un accident in urma caruia doua femei au murit a fost retinut pentru 24 de ore de politisti, relateaza Mediafax. Acesta a pierdut controlul directiei si a intrat cu masina in mai multi oameni aflati pe trotuar. continuă pe Hotnews

Adolescentul de 16 ani care a ucis doua femei a fost retinut

Adolescentul in varsta de 16 ani, care a produs un accident rutier la Medgidia soldat cu doi morti, dupa ce a patruns cu masina pe trotuar, a fost retinut de politisti si va fi prezentat instantei,.

Baiatul de 16 ani care a omorat doua femei intr-un accident auto a fost retinut

Tanarul de 16 ani a condus masina pe o strada din oras, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a accidentat 4 prsoane, dintre care doua femei au murit.

UPDATE Accident soldat cu 4 victime. O masina condusa de un baiat de 16 ani s-a oprit in gard. O femeie de pe trotuar a murit, a doua este in coma

Un accident deosebit de grav s-a produs in dupa-amiaza de vineri, 12 iulie, la Medgidia, unde o masina condusa de un baiat de 16 ani a intrat intr-un gard. Patru oameni au fost raniti. Una dintre victime a murit, o a doua este in coma.

Tragedie la Medgidia. Doua femei au murit dupa ce un adolescent de 16 ani a intrat cu masina pe trotuar

Doua femei au murit si doua persoane au fost ranite, printre care un copil, dupa ce un adolescent de 16 ani a patruns vineri dupa-amiaza cu masina pe care o conducea pe un trotuar la Medgidia, intrand intr-un.

Povestea emotionanta a unui elev de 17 ani care a vrut sa isi salveze verisorul de la moarte. Ajutati-l pe Sergiu!

A vrut sa isi salveze verisorul de la moarte, dar s-a accidentat grav si acum are nevoie de sprijin. Este povestea emotionanta a lui Sergiu, un elev de 17 ani din judetul Arad, care acum sufera de cancer osos si are un picior amputat. Baiatul are nevoie urgenta de 6. 500 de euro pentru tratament si .

VIDEO Un alt caz de violenta intre copii, la Cugir: Baiat de 13 ani, batut crunt. Agresorul, un adolescent de 16 ani, a fost retinut

Un adolescent de 16 ani a fost retinut de politisti, dupa ce a batut crunt un copil de 13 ani, la Cugir. Imaginile, in care se vede cum baiatul mai mic este lovit cu pumnii si cu picioarele, au fost publicate pe Facebook joi, la o zi de la cazul celuilalt baietel din Cugir lovit cu salbaticie de alti copii.

Un minor de 16 ani a condus atat de beat un moped incat nu a putut sa sufle in fiola. Politistii l-au dus la spital

Un baiat minor aflat in stare de ebrietate avansata, care nu a permis testarea cu aparatul etilotest, s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost surprins conducand un moped.

Ce facea tatal copilului de doi ani care a cazut de la etajul 9 al unui bloc din Iasi

Un barbat de 35 de ani din municipiul este cercetat penal pentru ucidere din culpa dupa ce a lasat deschis un geam de la apartamentul sau, iar copilul sau de doi ani a cazut de la etajul 9. Tragedia a avut loc .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )