Libnet.ro
UNICEF

08:47

Ce facea tatal copilului de doi ani care a cazut de la etajul 9 al unui bloc din Iasi

Antena3 Antena3,
Ce facea tatal copilului de doi ani care a cazut de la etajul 9 al unui bloc din Iasi

Un barbat de 35 de ani din municipiul este cercetat penal pentru ucidere din culpa dupa ce a lasat deschis un geam de la apartamentul sau, iar copilul sau de doi ani a cazut de la etajul 9. Tragedia a avut loc . continuă pe Antena3

Ce facea tatal copilului de doi ani care a cazut de la etajul 9. Parintele are dosar penal pentru moartea fiului sau

Un barbat de 35 de ani din municipiul este cercetat penal pentru ucidere din culpa dupa ce a lasat deschis un geam de la apartamentul sau, iar copilul sau de doi ani a cazut de la etajul 9.

Un copil de doi ani a cazut de la etajul 9. Medicii l-au resuscitat fara succes

Un copil in varsta de doi ani a cazut de la etajul 9 al unui bloc din cartierul Alexandru cel Bun, din Iasi. S-a solicitat imediat ajutorul medicilor, iar micutul a fost gasit in stop cardio respirator. El a.

Accident cumplit la Iasi. Un copil de doi ani a cazut de la etajul 9

Un copil in varsta de doi ani a cazut de la etajul 9 al unui apartament din cartierul iesean Alexandru, luni seara, 11 iulie, in jurul orei 20.

O fetita de 4 ani a cazut de la etajul 3 al unui bloc din Cluj

Un copil de patru ani a cazut de la etajul patru al unui bloc situat pe strada Jiului din Cluj. La fata locului se afla un echipaj SMURD.

Un copil de doi ani din Suceava a cazut de la inaltime. Unde se afla mama sa in acel moment

Un copil de doi ani din Siret, judetl Suceava, a fost transportat de urgenta la spital, dupa ce a cazut de la inaltime. Acesta se afla pe o terasa a casei cand a picat de la circa 2,5 metri.

Povestea emotionanta a unui elev de 17 ani care a vrut sa isi salveze verisorul de la moarte. Ajutati-l pe Sergiu!

A vrut sa isi salveze verisorul de la moarte, dar s-a accidentat grav si acum are nevoie de sprijin. Este povestea emotionanta a lui Sergiu, un elev de 17 ani din judetul Arad, care acum sufera de cancer osos si are un picior amputat. Baiatul are nevoie urgenta de 6. 500 de euro pentru tratament si .

Viorel Fotache, tigru pentru doi ani!

CSM Bucuresti mizeaza pe jucatorii romani in acest sezon. Cel mai nou transfer al tigrilor este internationalul Viorel Fotache, un handbalist in varsta de 30 de ani,.

Majoritatea PSD-ALDE din Consiliul Judetean Vrancea a respins acordarea titlului de cetatean de onoare pentru doi focsaneni care au salvat trei copii

Un proiect PNL privind acordarea titlului de cetatean de onoare al judetului Vrancea pentru doi focsaneni, Alexandru Puiu si Florin Sebastian Dragan, care au salvat trei copii de la inec, a fost respins de majoritatea PSD-ALDE din Consiliul Judetean, scrie Agerpres.

O fata de 19 ani care se dadea drept calugarita a inselat trei bistriteni cu aproape 100.000 de lei

O falsa calugarita a fost retinuta de Politia de Frontiera pe Aeroportul din Iasi, in timp ce incerca sa intre in tara. Femeia, in varsta de doar 19 ani, se prezenta ca Maica Elena si era.

Cine este tanarul de 21 de ani care a ales sa se sinucida intr-un mod infiorator. Si-a inregistrat chiar si moartea

O sinucidere cumplita ingrozea Aradul. Un tanar de 21 de ani si-a pus capul pe linie si a asteptat ca trenul sa treaca peste el. Si mai infiorator este faptul ca in tot acest timp, studentul si-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )