Libnet.ro
UNICEF

22:15

Constantin Zamfirescu a fost externat din spital. Actorul din serialul Trasnitii trece prin momente grele, insa ramane optimist (VIDEO)

B1 B1,
Constantin Zamfirescu a fost externat din spital. Actorul din serialul Trasnitii trece prin momente grele, insa ramane optimist (VIDEO)

Actorul Constantin Zamfirescu a fost externat din spital, joi, dupa ce a trecut printr-o interventie chirurgicala de extirpare a unui rinichi afectat de o tumoare canceroasa. Chiar daca a recunoscut ca trece. continuă pe B1

Constantin Zamfirescu a fost operat. Cum se simte actorul din serialul Trasnitii, dupa ce i-a fost extirpat un rinichi

Constantin Zamfirescu, comediantul care ii dadea viata persoanjului Gogoasa din serialulTrasnitii,a fost operat cu luni noaptesi i s-aextirpat un rinichi afectat de o tumoare.

Trei medici infectati cu COVID-19 au fugit din spital, in timp ce erau internati pentru tratament. Unde au fost gasiti

In plina criza sanitara si crestere alarmanta a cazurilor de COVID-19, trei cadre medicale infectate cu noulcoronavirus au parasit Spitalul Judetean dinTarguJiu in timpul tratamentului. Printre cele trei persoane se afla un medic de Terapie Intensiva si un medic pneumolog. Cum a fost depistata disparitia celor trei persoane Politistii de la IPJ Gorj au facut joi .

Targu Jiu: Trei doctorite bolnave de Covid-19 au fugit din spital

Trei medici infectati cu noul coronavirus, internati in Spitalul Judetean din Targu Jiu, au fugit din spital. Politistii le-au gasit acasa pe cele trei femei si le-au dus inapoi la spital, transmite Mediafax.

Tataru, despre cazul medicilor din Targu Jiu infectati cu Covid-19 care au fugit din spital: Cred ca a fost o scapare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit, vineri, despre cazul celor trei medici din Targu Jiu infectati cu noul coronavirus care au fugit din spital si a afirmat ca legislatia este unica pentru.

Situatie incredibila in Gorj: Trei medici diagosticati cu COVID-19 au fugit din spital. Unde au fost gasiti

Trei medici s-au ales cu dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor dupa ce au fugit din Spitalul Judetean din Targu Jiu desi sunt infectati cu noul coronavirus. Autoritatile din Gorj au inceput.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )