Libnet.ro
UNICEF

01:05

Situatie incredibila in Gorj: Trei medici diagosticati cu COVID-19 au fugit din spital. Unde au fost gasiti

B1 B1,
Situatie incredibila in Gorj: Trei medici diagosticati cu COVID-19 au fugit din spital. Unde au fost gasiti

Trei medici s-au ales cu dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor dupa ce au fugit din Spitalul Judetean din Targu Jiu desi sunt infectati cu noul coronavirus. Autoritatile din Gorj au inceput. continuă pe B1

VIDEO Trei medici din Gorj, internati cu COVID-19, au fugit din spital. Politistii le-au intocmit dosare penale

Trei medici din municipiul Targu Jiu, internati cu COVID-19 in Spitalul Judetean de Urgenta, au parasit, noaptea trecuta, unitatea medical fara acceptul personalului medical.

Trei medici infectati cu COVID-19 au fugit din spital, in timp ce erau internati pentru tratament. Unde au fost gasiti

In plina criza sanitara si crestere alarmanta a cazurilor de COVID-19, trei cadre medicale infectate cu noulcoronavirus au parasit Spitalul Judetean dinTarguJiu in timpul tratamentului. Printre cele trei persoane se afla un medic de Terapie Intensiva si un medic pneumolog. Cum a fost depistata disparitia celor trei persoane Politistii de la IPJ Gorj au facut joi .

Cine sunt cei trei medici bolnavi de Covid, care au fugit de la spitalul din Targu Jiu. Directorul DSP Gorj, pentru B1.RO: Fiind confirmate pozitiv, externarea se face dupa ce medicul curant spune ca esti vindecat sau dupa un test negativ

Trei cadre medicale infectate cu coronavirus au fugit din Spitalul Judetean Targu Jiu, acolo unde erau internate la sectia de Boli Infectioase. Este vorba despre trei femeie, dintre care una e pneumolog, iar o alta.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )