Libnet.ro
UNICEF

13:30

Constructorii auto germani vor relua productia saptamana viitoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Constructorii auto germani vor relua productia saptamana viitoare

Mai multi constructori auto germani, printre care Volkswagen si Mercedes-Benz, vor relua saptamana viitoare productia la unele uzine din Germania, dupa ce autoritatile de la Berlin au relaxat restrictiile destinate limitarii raspandirii coronavirusului. continuă pe Ziarul Bursa

Mesajul unui medic din Suceava pentru autoritati, dupa acordul MAI-BOR: Saptamana viitoare, cand va avea loc o explozie a cazurilor de imbolnavire si a deceselor, sa nu plangeti si sa nu va plangeti

Un medic de la Spitalul Judetean din Suceava, focarul de infectie al Romaniei, critica dur autoritatile pentru acordul incheiat de Ministerul de Interne cu Biserica pentru a participa la slujba de inviere in diverse forme bizare, ea spunand ca este vorba doar despre un calcul politic. Saptamana viitoare, cand va avea loc o explozie a cazurilor de imbolnavire si, inevitabil, a deceselor, si bolnavii nu vor avea unde sa stea si nici cine sa-i ingrijeasca nu va mai avea, sa nu plangeti si sa nu va plangeti, avertizeaza doctorul.

Controalele in solariile cu rosii incep saptamana viitoare, in plina pandemie. Daca stam in casa toti, mai mancam la anu!

Legumicultorii sunt gata sa scoata pe piata primele rosii romanesti, iar angajatii directiilor agricole vor incepe controalele prevazute in conditiile programului Tomata. Fermierii reclama insa mai multe neajunsuri in noua metodologie si cred ca aceste controale ar putea fi amanate, avand in vedere contextul.

Amazon va inchide depozitele din Franta pana saptamana viitoare

Amazon. com isi va inchide depozitele in Franta cel putin pana la inceputul saptamanii viitoare, dupa ce o instanta a dispus sa limiteze livrarile la bunuri esentiale, cum ar fi alimente si produse medicale, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )