Libnet.ro
UNICEF

01:05

Controalele in solariile cu rosii incep saptamana viitoare, in plina pandemie. Daca stam in casa toti, mai mancam la anu!

Adevărul Adevărul,
Controalele in solariile cu rosii incep saptamana viitoare, in plina pandemie. Daca stam in casa toti, mai mancam la anu!

Legumicultorii sunt gata sa scoata pe piata primele rosii romanesti, iar angajatii directiilor agricole vor incepe controalele prevazute in conditiile programului Tomata. Fermierii reclama insa mai multe neajunsuri in noua metodologie si cred ca aceste controale ar putea fi amanate, avand in vedere contextul. continuă pe Adevărul

Cum au petrecut Pastele membrii Caselor Regale, in plina pandemie

Anul acesta Sarbatorile Pascale sunt cu totul diferite fata de cum au fost vreodata. Iata, asadar, cum au petrecut Pastele membrii Caselor Regale, in plina pandemie.

Bolnavii de cancer, ignorati in plina pandemie de coronavirus

Karol Sikora, fost director al OMS, trage un semnal de alarma si anunta ca pacientii bolnavi de cancer in stadiu terminal sunt ignorati in plina pandemie, cand toate achizitiile de medicamente sunt pentru bolnavii de COVID-19.

Italia va testa 2,5 milioane de persoane incepand de saptamana viitoare

Autoritatile sanitare italiene vor distribui saptamana viitoare 2,5 milioane de teste in tara, a anu.

Marcel Vela anunta o noua ordonanta militara saptamana viitoare

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca saptamana viitoare ar putea fi emisa o noua Ordonanta militara, ale carei prevederi vor reglementa, prin altele, traficul transfrontalier cu Bulgaria, astfel incat sa fie permisa circulatia persoanelor angrenate in muncile agricole.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )