Libnet.ro
UNICEF

10:30

Consultant fiscal: Parintii nevoiti sa stea acasa cu copiii pentru ca s-au inchis scolile nu pot fi platiti. Care sunt motivele

Adevărul Adevărul,
Consultant fiscal: Parintii nevoiti sa stea acasa cu copiii pentru ca s-au inchis scolile nu pot fi platiti. Care sunt motivele

Angajatorii nu pot face formalitatile necesare platii zilelor libere ale parintilor sub 12 ani, nevoiti sa ii supravegheze pentru ca s-au inchis scolile si gradinitele, a declarat pentru Adevarul consultantul fiscal Adrian Benta. continuă pe Adevărul

Business report: Cati bani primesc parintii care au dreptul sa stea acasa cu copiii in criza coronavirus; Planul bancilor pentru explozia Covid-19; Cel mai bun serviciu romanesc la export se lupta cu legislatia UE pentru a ramane competitiv in UE

Libertatea: Cati bani primesc parintii care au dreptul sa stea acasa cu copiii in criza coronavirus * Economica. net: Planul bancilor pentru explozia Covid-19 * Curs de Guvernare: Cel mai bun serviciu romanesc la export se lupta cu legislatia UE pentru a ramane competitiv in UE.

Ce se intampla cu salariile profesorilor care sunt nevoiti sa stea acasa in aceasta perioada. Anuntul ministerului

Ministerul Educatiei, prin vocea ministrului Monica Anisie, incearca sa faca un pic de lumina si in ceea ce privesc salariile profesorilor care, in situatia data, sunt obligati ca, pana dupa sarbatorile pascale, sa stea acasa. Ce se intampla cu salariile profesorilor care sunt nevoiti sa stea acasa in aceasta perioada Dupa ce Ministrul Educatiei, Monica .

CATI BANI primesc parintii care au dreptul sa stea acasa cu copiii pe timpul crizei provocate de coronavirus

Parintii care vor sta acasa pentru a-si supraveghea copiii cat timp scolile sunt inchide din cauza pandemiei de coronavirus vor fi platiti cu 75% din salariul de baza, dar nu mai mult de 75% din castigul.

Legea zile libere pentru parinti: Mecanismul de aplicare este discutabil, iar costurile sunt suportate per ansamblu de angajator (consultant fiscal)

In Monitorul oficial a aparut Legea nr. 192020 prin care salariatii cu copii, in anumite conditii, pot primi o indemnizatie pentru zile libere, cand sistemul de invatamant este suspendat din cauza coronavirului. Mecanismul de aplicare al legii este discutabil, iar costurile sunt suportate per ansamblu de angajator, explica Adrian Benta, consultant fiscal. De retinut este faptul ca aceste costuri nu se deconteaza ca un concediu medical obisnuit, mai spune el.

CORONAVIRUS |Persoanele peste 70 de ani, rugate de stea acasa pentru 4 luni, in Marea Britanie

Pentru a evita trasmiterea noului coronavirus, toate persoanele cu varsta de 70 de ani si peste din Marea Britanie vor fi sfatuite sa stea acasa in saptamanile urmatoare, a informat, duminica, secretarul.

Violeta Alexandru: Multe companii au cerut angajatilor sa lucreze de acasa. Pregatim hotararea pentru parintii care stau acasa cu copiii minori

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a salutat decizia angajatorilor care au luat masuri pentru ca salariatii lor sa poata munci de acasa, anuntand ca hotararea privind parintii care stau acasa cu copiii minori va intra in prima sedinta de guvern.

Compania de transport care a suspendat curse pentru a limita raspandirea Covid-19. Surprinzator, dar lumea a inteles sa stea acasa, circulau mai mult goale

O companie de transport local a suspendat anumite curse, pentru a-i descuraja, astfel, pe locuitorii din municipiu sa se expuna riscului de a contracta temutul coronavirus.

Arhiepiscopia Clujului ofera hrana persoanelor in varsta. E timpul sa stea acasa!

Pentru a veni in sprijinul persoanelor afectate in mod direct deepidemia de coronavirus, Arhiepiscopia Ortodoxa a Clujului, prin celepatru cantine sociale pe care le are va oferi in mod gratuit, la cerere,hrana la domiciliu pentru persoanele varstince si bolnave, aflate inautoizolare.

FOTO VIDEO Cumparaturi in vremea coronavirusului: cum ii facem pe bunici sa stea acasa. Experimentul Adevarul la Cluj

Daca te uiti pe geam, vezi doar batrani care se plimba, a constatat unul dintre voluntarii initiativei civice Va ajutam din Cluj, care are ca scop evitarea raspandirii coronavirusului la persoanele in varsta. Acelasi lucru l-au constatat si reporterii Adevarul la o scurta iesire in oras. Psihologul Daniel David ne-a explicat cum putem sa tinem persoanele in varsta acasa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )